Spread the love


Η Νάντια Μπουλέ πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Εβίτα» στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, μας έδειξε την πιο πιο «καυτή» της εκδοχή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ποζάρει topless για καλό σκοπό και κερδίζει όλα τα βλέμματα.

Ποζάρει topless η Νάντια Μπουλέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γλυκιά Ελληνίδα ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Εβίτα» στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, και από αυτήν την Τετάρτη-Πέμπτη και Παρασκευή στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, κρύβει προσεκτικά το μπούστο της με τη στάση του σώματος της, ενώ επάνω της ρέει άφθονο μέλι.

«Η αγάπη είναι για τα πουλιά. Το μέλι είναι για τις μέλισσες. Και εσύ, μοναδικό μου, είσαι μόνο για μένα. Μέλι από την ορεινή Ναυπακτία», έγραψε η Νάντια Μπουλέ αναρτώντας τη φωτογραφία της, που πολύ γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου και τρέλανε πολύ κόσμο.

Η Νάντια Μπουλέ έβγαλε τα ρούχα της, αλείφτηκε με μέλι και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σεισμό στα social media.

Μπορεί η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια να πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή στο μιούζικαλ «Εβίτα», ωστόσο το concept της φωτογράφισης, μέσω της οποίας θέλει να προωθήσει ένα επιχειρηματικό εγχείρημά της, θυμίζει περισσότερο κάτι από το θρυλικό φιλμ «9½ εβδομάδες».

Μέλι, μαρμελάδα, λάδι, αλάτι και κρασί συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, στη σειρά βιολογικών προϊόντων «B by Nadia Boule», που λάνσαρε διαδικτυακά η όμορφη καλλιτέχνιδα πριν από λίγες μέρες, κάνοντας την φαντασία των χιλιάδων φίλων της να καλπάζει ανεξέλεγκτα.

Οι χιλιάδες followers της το ανταπέδωσαν με πολλά μηνύματα και σχόλια γιατί τους άρεσε η ιδέα να φωτογραφηθεί topless, καλυμμένη με το βιολογικό μέλι της εταιρίας της.

«Love is for the birds. Honey is for the bees. And you, my special one, are the only one for me. Βιολογικό μέλι ελάτου από την ορεινή Ναυπακτία» σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια έπεσαν βροχή που στην πλειονότητά τους ήταν πολύ κολακευτικά για την όμορφη Νάντια. Η ίδια πριν από λίγες εβδομάδες είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της ακόμη μία sexy φωτογραφία της προκειμένου να ανακοινώσει το εν λόγω project, κάνοντας και τότε μεγάλη εντύπωση, αφού τα χέρια της ήταν πασαλειμμένα με μαρμελάδα.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Γλωσσες εξω ?? #phoebe #dyskolizwistinxaplwstra

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Boule (@nadiaboule) στις

Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ Νάντια Μπουλέ



Spread the love