Spread the love


Η Nelly Rai αγαπάει την Ελλάδα, και λατρεύει την Σαντορίνη, αλλά δεν έχει πρόβλημα να φωτογραφηθεί και σε άλλες περιοχές. Πρόσφατα πήγε στο Λουτράκι και μας χάρισε σε όσους την ακολουθούν όμορφες φωτογραφίες της. Εμείς απλά την λατρεύουμε και την ακολουθούμε.

H Nelly Rai δηλώνει ότι η Σαντορίνη είναι ο δικός της παράδεισος, κι εμείς θαυμάζουμε όλη της την παρουσία, αφού αυτό το κορίτσι κάνει υπέροχη δουλειά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Nelly Rai με μόνο 209 δημοσιευμένες φωτογραφίες της στο Instagram κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 9,375 followers, αν και θεωρούμε ότι τέτοια κορίτσια θα έπρεπε να τυγχάνουν μεγαλύτερης αποδοχής από το ελληνικό κοινό.

Τι να περιγράψουμε, η κοπέλα είναι μοντέλο, και ότι αν φορέσει το αναδεικνύει, αφού το σώμα της είναι καλά σμιλευμένο μέσα στο γυμναστήριο, και το χαμόγελό της μοιάζει αθώο και καλοσυνάτο.

Οι φωτογραφίες της με μαγιό είναι πολύ στιλάτες, αφού αυτή η κοπέλα είναι φτιαγμένη για να υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο την μόδα, και ότι και να φορέσει επάνω του δίνει ξεχωριστή προβολή.

Όταν όμως φωτογραφίζεται με μαγιό τότε οι φίλοι που την ακολουθούν τις χαρίζουν τα πιο όμορφα λόγια, μέσα από πολύ θετικά σχόλια.

Όμως για να γίνει πιο αντιληπτό το φυσικό της κάλλος θα πρέπει να χαλαλίσετε λίγο χρόνο ώστε να θαυμάσετε την παρουσία της μέσα από τον λογαριασμό της..

Δείτε τα προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr  στη Nelly Rai (ΦΩΤΟ)

Το μόνο που μπορούμε να της ευχηθούμε είναι να μαθαίνουμε νέα της ακολουθώντας τη στο Instagram, και με τις όμορφες φωτογραφίες που ανεβάζει να μας φτιάχνει την διάθεση με τα μύρια όσα που τραβάμε.

Δείτε τη στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Nelly Rai

Nelly Rai Nelly Rai  Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai Nelly Rai



Spread the love