Spread the love


Δείτε τις νέες σέξι φωτογραφίες της Sandra Kubicka από τον Cody McGibbon για το Playboy στο τεύχος που κυκλοφόρησε για τον Απρίλιο του 2017). Η 22χρονη Sandra Kubicka είναι ένα μοντέλο και αστέρι της Instagram από το Lodz της Πολωνίας, που έχει γεννηθεί στις 22 Ιανουαρίου 1995.

Έχουμε ξανακάνει αφιέρωμα στην πιο νέα και φρέσκια ύπαρξη, που πραγματικά τα «σπάνε» οι φωτογραφίες της, και διαρκώς εκτινάσσουν την φήμη της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η κοπέλα αυτή, δεν φημίζεται για το ύψος της γι αυτό και δεν την βλέπουμε συχνά στις πασαρέλες, αλλά ότι μπόι της λείπει τόσο σεξαπίλ έχει όταν επιλέγει να φορέσει μαγιό.

Έτσι και αυτή τη φορά, πόζαρε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος από το έμπειρο φωτογράφο Cody McGibbon για τις σελίδες του Playboy με τα μαγιό της, και έκανε τους άντρες που την ακολουθούν να αναστενάζουν από πόθο.

Θα πρέπει βεβαία να αναφέρουμε ότι την λατρεύει ο φακός, και δεν ξεκολλάει από πάνω της, αφού τα πλούσια ελέη της ξεχειλίζουν, και δεν χωρούν πουθενά.

Δείτε το site της: sandrakubicka.com

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει αναρτήσει 2,414 δημοσιευμένες φωτογραφίες της, πράγμα που το έχουν εκτιμήσει περισσότεροι από 231 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Sandra Kubicka

Θαυμάστε τη και στη πραγματική παραλία, όταν πήρε τις φίλες, φόρεσε το κόκκινο bikini, για να απολαύσουν παρέα την παραλία του Μαϊάμι, το Σάββατο 29 Μαΐου 2017.



Spread the love