Spread the love


Η Sara Underwood είναι μια 33χρονη που έχει βάλει σκοπό της ζωής της να σκανδαλίζει το Instagram με φωτογραφίες της στα μέρη που πάει, με το απαραίτητο bikini ή και χωρίς αυτό. Με 1,632 δημοσιευμένες πόζες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 7,9 εκατομμύρια followers.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε σε αυτή την όμορφη ξανθιά, που ανάβει τα αίματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού γυρνάει τον κόσμο με σύμμαχό της την φωτογραφική μηχανή.

Η Sara Jean Underwood είναι μια Αμερικανίδα μοντέλο ταξιδιώτης, ηθοποιός, με τηλεοπτικές παρουσίες αφού όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης τουλάχιστον μια φορά της έχουν αφιερώσει χρόνο για τα εντυπωσιακά κατορθώματά της.

Η Sara Jean Underwood είναι μια σταθερή αξία που θα κυριαρχεί για αρκετά χρονάκια ακόμη και αναμένεται να γαλουχήσει άλλες δύο γενιές. Αλλά ας μην κοιτάμε τόσο στο μέλλον. Ας μείνουμε στο παρελθόν και το παρόν. Και με τις φωτογραφίες της, αυτά τα δύο μοιάζουν ένδοξα για την φαντασίωση κάθε άντρα.

Το πάλαι ποτέ κουνελάκι του Playboy βρίσκεται σήμερα λίγο έξω από το χορό, αφού ελάχιστες φωτογραφίσεις της βλέπουν το φως της δημοσιότητας και γενικά έχει πάψει από καιρό ο τρόπος που έμπαινε στο μυαλό των ανδρών.

Το Instagram υπάρχει για κάτι τέτοιες περιπτώσεις και η Sara Underwood δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Ιδίως αυτή την εποχή και τις μέρες που θα έρθουν.

Κάθε μέρα είναι γιορτή, αφού θα βλέπουμε τα οπίσθια της και από μια οπτική ματιά. Κάθε μέρα θα κοιτάζεις τον ορισμό της αποθέωσης. Αυτά το κορμί έχει πολλούς τρόπους να πάρει μακριά την σκέψη σου από τα τρέχοντα καθημερινά προβλήματα, και το πετυχαίνει με ένα μαγικό τρόπο πάντα.

Δείτε προηγούμενο αφιέρωμα στην Sara Underwood με (70 ΦΩΤΟ +VIDEO)

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Δείτε την σελίδα της: patreon.com

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Sara Underwood Sara Underwood



Spread the love