Spread the love


Η Σάσα Μπάστα ξεκίνησε ως συνεργάτιδα του Θέμου Αναστασιάδη στην βραδινή του εκπομπή «Όλα» και μας είχε εντυπωσιάσει με τον αυθόρμητο χαρακτήρα της, το χυμώδη σώμα της, τις φωτογραφίες της με bkini και το σποτ της, «επιστροφή στην ποιότητα».

Από τότε όμως κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι της ιστορίας, και η Σάσα Μπάστα ασχολήθηκε σοβαρά με το τραγούδι που ήταν και η μεγάλη της αγάπη, με εμφανίσεις «φωτιά» σε όποια νυχτερινό κατάστημα κι αν εμφανίσθηκε.

Την παρακολουθήσαμε μέσα από συνεντεύξεις της όταν έκανε δεσμό με τον Valentino, όταν χώρισε, και την ξανά βρήκαμε ανανεωμένη και με νέο σουξέ, σε δεύτερη εκτελώνιση το «θέλω να είμαστε μαζί συνέχεια-συνέχεια», που είχε τραγουδήσει σε πρώτη εκτέλεση η Γωγώ Τσαμπά, αλλά η Σάσα το απογείωσε. Το βίντεο ανέβηκε στο Yoytube στις 3 Απριλίου 2017, και μέχρι τώρα το έχουν δεις περισσότεροι από 802.705 χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου.

Θα πρέπει όμως να αναφέρουμε ότι η Σάσα είναι η ερωτική φαντασίωση κάθε άντρα γιατί εκτός από ταλαντούχα με αστραφτερό χαμόγελο διαθέτει και τον γυναικείο σωματότυπο που θα ήθελε ο κάθε άντρας να έχει στο πλάι του.

Όσο άφορα τους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media, πραγματικά «καίει καρδιές» αφού και στο Facebook αλλά και στο Instagram ανεβάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες της για να μαζέψει απλόχερα τον θαυμασμό των φίλων της που την ακολουθούν.

Δείτε την στο Facebook το και στο Instagram

Δείτε το προηγούμενο σέξι αφιέρωμα του Lifeviews.gr στη Σάσα Μπάστα (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Σάσα Μπάστα: «Από 42 κιλά έγινα 65 μέσα σε 3 μήνες»

Δείτε την Σάσα Μπάστα στο «The 2Night Show» στις 9 Μαρτίου 2017

Η Σάσα Μπάστα είχε μιλήσει στην εκπομπή «Όλα ξεκόλλα» στις 14 Νοεμβρίου 2016 για τον χωρισμό της

Η Σάσα Μπάστα στο προηγούμενο σουξέ της «Μου έμαθες έρωτα» που σε πρώτη εκτέλεση είχε τραγουδήσει ο Γιάννης Βασιλείου

Η Σάσα Μπάστα μιας και έδειξε σε όλους μας ότι προσέχει την εμφάνισή της, σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ, μη κρύβοντας πως έκανε αισθητικές διορθώσεις.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μ΄ενοχλεί που λένε ότι έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Εξάλλου δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι γεννήθηκα έτσι. Σίγουρα, δεν έχω κάνει όσα λένε εκτός κι αν η personal trainer που έχω πιάνεται για πλαστικός».

Δείτε τη σε μια πού παλαιότερη φωτογραφία της:

Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα

Δείτε την Σάσα Μπάστα στις διακοπές της στην Μύκονο τον Αύγουστο του 2016.

Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα Σάσα Μπάστα



Spread the love