Spread the love


Η Seyma Subasi είναι η σύντροφος του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali, του επιτυχημένου ριάλιτι παιχνιδιού Survivor. Αφού ξέρουμε τα πάντα γι αυτό το παιχνίδι, καλό είναι να δούμε και την γυναίκα που είναι πίσω από τον διάσημο παραγωγό. Είναι κούκλα..

Η Seyma Subasi είναι μόλις 27 ετών και είναι η αγαπημένη του Acun Ilicali, του διάσημου Τούρκου παραγωγού του ελληνικού, αλλά και του τουρκικού Survivor.

Η Seyma Subasi είναι η πανέμορφη καλλονή από την γειτονική Τουρκία που έχει σπουδάσει μόδα, ενώ θεωρείται fashion icon στην Τουρκία, που τα τελευταία χρόνια έχει δείξει σπουδαία δείγματα γραφής στην ανάδειξη νέων γυναικείων ταλέντων.

Έτσι, αφού στην χώρα μας πλέον όλοι ξέρουν τα πάντα για το Survivor, είπαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην γυναίκα που κάνει τον παραγωγό να αισθάνεται ότι κρατάει το κοκαλάκι της νυχτερίδας.

Η γυναίκα είναι πολύ εντυπωσιακή, είναι όμορφη, μοιάζει με Ελληνίδα και ανεβάζει πολύ «ζεστές» και και καλοτραβηγμένες φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, κάτι που μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς κάνοντας μία βόλτα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η όμορφη Seyma sto pareluon εργάστηκε ως ενδυματολόγος για μεγάλες παραγωγές της τουρκικής τηλεόρασης και έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ. Με τον Acun Ilicali γνωρίστηκε όταν εκείνος παρουσίαζε το «So You Think You Can Dance».

Έχουν μία κόρη και δεν χάνουν ευκαιρία να ανεβάζουν δικά τους στιγμιότυπα στους προσωπικούς της λογαριασμούς.. Η Seyma Subasi τα πάει και αρκετά στο Instagram αφού με 2,802 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια followers.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η πανέμορφη Seyma πέρυσι, πέρασε αρκετές ημέρες τις διακοπές της στη Μύκονο με φίλους, χωρίς την οικογένειά της. Η Seyma έδειχνε ξετρελαμένη με το νησί αλλά έκανε και μια γλυκιά αφιέρωση στον καναλάρχη που την ερωτεύτηκε από τα 20 της.

Δείτε την Seyma Subasi στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Seyma Subasi Seyma Subasi Seyma Subasi Seyma Subasi Seyma Subasi Seyma Subasi Seyma Subasi Seyma Subasi Seyma Subasi Seyma Subasi Seyma Subasi Seyma Subasi Seyma Subasi Seyma Subasi Seyma Subasi Seyma Subasi Seyma Subasi Seyma Subasi



Spread the love