Spread the love


Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη στήθος της Shantal Monique, αφού όσες φωτογραφίες της κι αν είδαμε η μια ήταν καλύτερη από την άλλη. Ένα κορίτσι με υπέροχο μπούστο, και όταν φοράει bikini τότε δεν ξεκολλάς τα μάτια σου από πάνω της.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Shantal Monique μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη έξω από το Σιάτλ των ΗΠΑ. Πάντα ονειρευόταν να γίνει μοντέλο και ηθοποιός παρά τις αρκετές απογοητεύσεις από φίλους και συγγενείς.

Στην ηλικία όμως των 19 ετών άρχισε να χτίζει το προφίλ της και μετακόμισε στην Αριζόνα όπου άλλαξε αρκετές δουλειές. Μέσα σε δύο χρόνια αποφάσισε να θέσει το κορμί της γυμνό για το αδηφάγα μάτια των αναγνωστών του Playboy και μετά από αυτή την εμπειρία της την περιέγραψε ως μια από τις πιο συναρπαστικές ημέρες της ζωής της.

Συνέχισε να εμφανίζεται δύο φορές ως Playboy Cyber ​​Girl. Κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών, εκτός από την ανεξάρτητες φωτογραφήσεις, ολοκλήρωσε τις σπουδές της καθώς πήρε πτυχίο «Associates of Science» και άρχισε να φοιτά στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα όπου σπούδασε «Bio-Chemistry».

Παρά την αγάπη της για την επιστήμη, τα μαθηματικά και την αφοσίωση στα γράμματα και τις επιστήμες ένιωσε έντονη την επιθυμία να συνεχίσει ως μοντέλο.. Έτσι, άρχισε να ταξιδεύει στο Λος Άντζελες σε μηνιαία βάση, για να εργαστεί σε διάφορες φωτογραφήσεις με καταλόγους εσωρούχων και εκδηλώσεις.

Τον Μάιο του 2014 ονομάστηκε Playmate του Μήνα από την Playboy της Νότιας Αφρικής και συνέχισε το 2015 που ανακοινώθηκε ως το κύριο μοντέλο στο σαλόνι της έκδοσής Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2016.

Δείτε την σελίδα της: shantalmonique.com

Η επιτυχία της ήταν σαφής όταν τρεις άλλες εκδόσεις του Playboy δημοσίευσαν φωτογραφικά αφιερώματα στο κορμί της, δύο εκ των οποίων έγιναν και πάλι στο εξώφυλλο. Λόγω των αυξανόμενων ευκαιριών, η Shantal έβαλε τα πανεπιστημιακά της της σε αναμονή και μετακόμισε μόνιμα στην περιοχή του Λος Άντζελες με την πρόθεση να επεκτείνει περαιτέρω την καριέρα της ένα από τα πιο σέξι μοντέλα.

Φανταστείτε την δυναμικής της Shantal Monique αφού στο Instagram με μόνο 81 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει περισσότερους από 256 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique Shantal Monique



Spread the love