Spread the love


Η Στεφανία γνωρίζει πως να τραβάει την προσοχή των φίλων της που την ακολουθούν, ανεβάζοντας υπέροχες φωτογραφίες του κορμιού της με εντυπωσιακά εσώρουχα σε προκλητικές πόζες της. Μακάρι να ήταν γειτόνισά μας.

Ο λόγος για την Σταφανία που στον προσωπικό της λογαριασμό στο tumblr με τίτλο theprincessspearl δεν αφήνει περιθώρια για περιττές σκέψεις, αφού οι φωτογραφίες της τα εξηγούν όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο, έχει ανεβάσει πολύ προκλητικές και καλοστημένες (με την καλή έννοια) φωτογραφίες της για να δείξει σε όλους όσους την ακολουθούν ότι είναι φτιαγμένη για να κλέβει τις αντρικές ματιές.

Η αλήθεια είναι ότι έχει τέλειο σώμα, και ανταγωνίζεται με τον καλύτερο τρόπο πολλά και επώνυμα μοντέλα.

Επιλέγει να τραβάει selfie εστιάζοντας το στήθος της, φοράει πολύ όμορφα γυναικεία εσώρουχα και δεν θα ήταν ψέμα άμα θα πούμε ότι είναι μια νέα κοπέλα που μαθαίνει πολύ γρήγορα, αφού ο λογαριασμός της έχει σχετικό σουξέ.

Είναι αυτό που λέμε πως όταν μια κοπέλα της διπλανής πόρτας θέλει, τότε όλα τα μπορεί, ακόμα και να στέψει τον εαυτό της πριγκίπισσα των social media, και όχι άδικα αφού αξίζει έναν τίτλο σίγουρα..

Δείτε τη τον λογαριασμό της: theprincessspearl.tumblr.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Στεφανία

Στεφανία

Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία  Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία Στεφανία



Spread the love