Spread the love


To absolute beach clubbing στηv Μύκονο έχει εδώ και χρόνια ένα όνοµα.. Super Paradise. Και όχι άδικα αφού το διάσημο σε όλο τον πλανήτη beach bar κάνει την διαφορά στην διασκέδαση στο νησί των Ανέμων συγκεντρώνοντας όλο τον καλό τον κόσμο.

Καυτά κορμιά λικνίζονται στον ρυθμό της μουσικής του dj και απολαμβάνουν χορεύοντας από ευφάνταστα κοκτέιλ μέχρι ντους σαμπάνιας.

Το Super Paradise, στην ομώνυμη παραλία με την χρυσαφένια άμμο και τα καταγάλανα νερά, είναι το απόλυτο beach bar που ντύνει μουσικά τις καλοκαιρινές διακοπές μας και αποτελεί must εμπειρία για κάθε επισκέπτη, που δεν φεύγει από εδώ πριν δύσει ο ήλιος.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμα:

H Εριέττα Κούρκουλου Για φαγητό στην Μύκονο με τον νέο της σύντροφο

Ξεκίνησε η παρέλαση των εγχώριων rich and famous στην Μύκονο, με αφορμή το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Το σούπερ mega yacht, Paris, της οικογένειας Λάτση αγκυροβόλησε στο νησί των Ανέμων φιλοξενώντας την Εριέττα Κούρκουλου και τους φίλους της που την ακολουθούν παντού. Η χρυσή κληρονόμος και η παρέα της έκαναν βόλτα στα γραφικά δρομάκια και κάθισαν για φαγητό σε εστιατόριο στο Παλιό Λιμάνι. Εκεί τους συνέλαβε η πανταχού παρούσα κάμερα του Mykonos Live TV.

Η 24χρονη Εριέττα πιο όμορφη από ποτέ είχε στο πλευρό της τον σύντροφό της, τον 37χρόνο επιχειρηματία Αιμίλιο Δημητρίου, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από φιλική παρέα και δεν άργησε η γνωριμία τους να εξελιχθεί σε έναν δυνατό και κεραυνοβόλο έρωτα.

Δείτε ακόμα την πασίγνωστη Lindsay Lohan στην πρώτη της προσγείωση στην Μύκονο

H Lindsay Lohan άρχισε από νωρίς τις φετινές επισκέψεις της στο νησί των Ανέμων! Η πολυφωτογραφημένη πρωταγωνίστρια που τα δύο τελευταία χρόνια ψηφίζει Μύκονο για τις καλοκαιρινές του διακοπές έφτασε στο κοσμοπολίτικο νησί με ελικόπτερο που προσγειώθηκε σε ιδιωτική βίλα, από όπου την παρέλαβε ο Μάνος Αναστασίου, ιδιοκτήτης του γνωστού εστιατορίου Raya στο Παλιό Λιμάνι.

Εκεί τους εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live TV να τρώνε παρέα με έναν φίλο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτι ψήνεται μεταξύ Lindsay και Μάνου. Μην πάει όμως ο νους σας στο πονηρό. Η υποδοχή και η συνάντησή τους έγινε στο πλαίσιο ενδεχόμενης επαγγελματικής συνεργασίας τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι το άτακτο κορίτσι του Χόλλυγουντ είχε ανοίξει μπίζνες στην Ελλάδα, καθώς ήταν συνιδιοκτήτρια μαζί με τον επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου του αθηναικού κλαμπ Lohan Nightclub.

Ετοιμαστείτε για το πάρτι της χρονιάς στην Μύκονο στις 27 Μαΐου

Και τέλος, να σας υπενθυμίσουμε ότι το Mykonos Live TV ή αλλιώς το κανάλι των σταρ, έκλεισε τα έξι χρόνια λειτουργίας, έξι χρόνια επιτυχίας, με πάνω από 75.000.000 views.

Διεθνείς αποκλειστικότητες, θέματα παγκόσμιου ενδιαφέροντος, τις πιο καυτές αποκαλύψεις, τα καλύτερα πάρτι, και τα πιο εντυπωσιακά events.

Όλη η αφρόκρεμα είναι εδώ!

Πρωταγωνιστές του Χόλλυγουντ, αστέρες του τραγουδιού, του αθλητισμού και της μόδας, Έλληνες celebrities, και οι πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη!

Ετοιμαστείτε λοιπόν για το πάρτι της χρονιάς στην Μύκονο! Το Mykonos Live TV σβήνει έξι κεράκια και το γιορτάζει στις 27 Μαΐου στο πολυτελές DK Oyster Beach Restaurant & Bar στην παραλία του Πλατύ Γυαλού.

Το… μενού περιλαμβάνει μουσική, χορό, επίδειξη μόδας και ένα δώρο που θα συζητηθεί. Ένα διήμερο απόλυτης χλιδής στην Μύκονο, μια προσφορά του ξενοδοχείου Mykonos Kosmoplaz Beach Hotel & Resort και του DK Oyster Beach Restaurant & Bar. Να είστε όλοι εκεί!

Δείτε περισσότερα στο mykonoslive.tv



Spread the love