Spread the love


Η Μεξικανή δημοσιογράφος Susana Almeida που λέει τον καιρό στο «4 Televisa Guadalajara» έχει προκαλέσει παγκόσμια σχόλια για την επιλογή της να βγει ζωντανά στον αέρα με κολάν, αλλά χωρίς εσώρουχο. Έτσι αποκτά μεγαλύτερη τηλεθέαση το δελτίου καιρού.

Η Susana Almeida, η παρουσιάστρια στο τηλεοπτικό δίκτυο 4 Televisa Guadalajara», και πραγματοποιούσε την καθημερινή της δουλειά, όταν οι τηλεθεατές είδαν ότι τα παντελόνι που επέλεξε να φορέσει σχημάτιζε camel toe.

Ωστόσο, η όμορφη μελαχρινή δημοσιογράφος εμφανίστηκε εντελώς ανέμελη για το ατύχημά της και συνέχισε να λει τις πληροφορίες για τον καιρό άνετη με χαμόγελο που έκανε το πρόσωπό της να ακτινοβολεί.

Η Susana Almeida δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη όταν έκανε τη συγκεκριμένη στυλιστική επιλογή.

Έτσι, το βίντεό της έγινε πολύ γρήγορα Viral, με πρωταγωνίστρια μια από τις σέξι παρουσιάστριες της μεξικανικής τηλεόρασης την οποία όμως «πρόδωσε» το κολάν της την ώρα που παρουσίαζε live το δελτίο καιρού.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιεύτηκε στις 1 Απριλίου 2016, και έως σήμερα το έχουν δει περισσότεροι από 1.653.482 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.

Από τη στιγμή που το βίντεο κυκλοφόρησε η Susana Almeida ονομάστηκε από τους χρήστες του διαδικτύου ως «η πιο σέξι παρουσιάστρια δελτίου καιρού» με πολλούς να γράφουν ότι «είναι το πιο ωραίο πράγμα που έχω δει ποτέ στη ζωή τους».

Δείτε τη στο Instagram και στο Facebook

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Susana Almeida

Susana Almeida Susana Almeida Susana Almeida Susana Almeida Susana Almeida Susana Almeida Susana Almeida Susana Almeida Susana Almeida Susana Almeida Susana Almeida Susana Almeida Susana Almeida Susana Almeida Susana Almeida Susana Almeida Susana Almeida Susana Almeida

Ρίξτε και μια ματιά εδώ: Twitter



Spread the love