Spread the love


Η Θάλεια Πελαντάκη είναι ακόμα μια όμορφη Ελληνίδα που πραγματικά κάνει θραύση στο social media, αφού στους προσωπικούς της λογαριασμούς που διατηρεί σε Instagram και Facebook ανεβάζει πολύ όμορφες πόζες της, και οι φίλοι της την αποθεώνουν.

Μάλιστα το 2014 είχε μια λαμπερή συμμετοχή στον 35ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου στο «κινηματοθέατρο Αστόρια» του Ηράκλειο, και η όμορφη Θέλεια Πελαντάκη είχε αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια.

Είναι καλλιεργημένη κοπέλα και συμμετείχε παλαιότερα στο Λύκειο Ελληνίδων του Ρεθύμνου σε διάφορες εκδηλώσεις του.

Στον λογαριασμό της στο Facebook δεν δέχεται άλλα αιτήματα φιλία, και δεν αναφέρει καμία πληροφορία για τον εαυτό της, παρά μόνο ότι τόπος διαμονής και καταγωγής της είναι το Ρέθυμνο της Κρήτης.

Στον λογαριασμό της στο Instagram έχει απίστευτη απόδοση, αφού με μόνο 304 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους από 94,2 χιλιάδες followers, που για τα ελληνικά δεδομένα είναι το απόλυτο σκορ.

Για όλους εμάς που ασχολούμαστε με τα social media, μας εξέπληξε ευχάριστα αφού δύσκολα βλέπουμε αντίστοιχα παραδείγματα. Η αλήθεια είναι ότι ανεβάζει πολύ εντυπωσιακές της φωτογραφίες, και αυτό εκτιμάτε από τους φίλους της που την ακολουθούν, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς στις φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Είναι ακόμα ένα κορίτσι που δικαιώνει όσους πιστεύουν στην Ελληνική ομορφιά, και ότι αυτή είναι ένας ακόμα τρόπο να διαφημίζουμε τον τόπο μας με τον καλύτερο τρόπο, αφού η Κρήτη, ως γνωστόν είναι πανέμορφο μέρος, και λεβεντογέννα.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη Θάλεια Πελαντάκη



Spread the love