Spread the love


Η Άννα Πρέλεβιτς έχει ένα από τα πιο θανατηφόρα κορμιά της showbizz και της τηλεόρασης …. Δεν έχουμε άλλα λόγια για να την περιγράψουμε!

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι μια όμορφη και μορφωμένη κοπέλα η οποία γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 1990 στο Βελιγράδι και είναι η κόρη του γνωστού  πρώην καλαθοσφαιριστή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς και της Νεβένα Πρέλεβιτς Μαριάνοβιτς, κόρη του θρυλικού τραγουδιστή Τζόρτζε Μαριάνοβιτς.

Μολονότι γεννήθηκε στο Βελιγράδι μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. To 1996 ο πατέρας της υπέγραψε συμβόλαιο με την Βίρτους Μπολόνια και έτσι μετακόμισε με την οικογένεια του στην Μπολόνια. Αλλά μετά από μία σεζόν πήγε στην ΚΑΕ ΑΕΚ και έτσι επέστρεψαν στην Ελλάδα. Από τότε ζούσε στην Αθήνα.

Στο μεταξύ ο πατέρας της επέστρεψε το 1999 στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά η Άννα μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη όταν ήταν 15 ετών.

Ζούσε δύο χρόνια εκεί και στα 17 της χρόνια αποφάσισε να σπουδάσει.

Πήγε στο Λονδίνο και σπούδασε Media Communications στο Goldsmiths University of London.

Στην συνέχεια επέστρεψε πάλι στην Ελλάδα και συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς του ANT1 και κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2010 και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Miss Universe 2010 στο Λας Βέγκας.

Η Άννα έχει μια μικρή αδελφή, Τέα Πρέλεβιτς. Γνωρίζει πέντε γλώσσες:, Ελληνικά, Σερβικά, Αγγλικά, Ιταλικά και Ρώσικα.

Έχει αναδειχτεί επίσης και πρωταθλήτρια Ελλάδας στο καλλιτεχνικό πατινάζ. Πολυτάλαντο το κορίτσι.

Η Άννα Πρέλεβιτς από το 2014 έως το 2016 διατηρούσε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη, ενώ το τελευταίο διάστημα είναι ζευγάρι με τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Ιωάννη Παπαπέτρου.

Η ίδια σε συνέντευξη της στα Παραπολιτικά και στην Σάσα Σταμάτη δήλωσε για την νέα της σχέση: «Μια χαρά, δεν έχω πρόβλημα. Δεν είναι κάτι που επιδιώκω, αλλά όταν έχει περάσει ένα διάστημα γνωριμίας και προχωράει μια σχέση, δεν μου αρέσει να κρύβομαι, ούτε να καταπιέζομαι. Είμαστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι», ενώ για τον Σαμπάνη είπε: «Γιατί, όταν κάτι τελειώνει, δεν νομίζω ότι είναι σωστό να το αναμοχλεύεις, από σεβασμό στον άλλο άνθρωπο και σης στιγμές που περάσατε μαζί. Γενικά, κρατάμε πάντα τα ωραία και προχωράμε».

Τέλος αποκάλυψε ότι θέλει να δημιουργήσει οικογένεια λέγοντας πώς: «Φυσικά, όταν προκύψουν οι ιδανικές συνθήκες, νομίζω ότι είναι η φυσική εξέλιξη. Αλλά μόνο όταν νιώσω ότι είμαι σίγουρη ότι ο σύντροφος μου θα είναι ο ιδανικός πατέρας για τα παιδιά μας…»

Το διάσημο μοντέλο διαθέτει αψεγάδιαστη σιλουέτα, αφού γυμνάζεται καθημερινά και προσέχει την διατροφή της, χωρίς να στερείται τίποτα, κάτι που την κρατά στα 65 κιλά. Είχε δηλώσει στο People: «Για μεσημεριανό θα φάω από παστίτσιο μέχρι ψάρι».

Από την άλλη, όσον αφορά τις εμφανίσεις της η Άννα Πρέλεβιτς προτιμάει ρούχα που αναδεικνύουν την απίστευτη σιλουέτα της ενώ για την παραλία προτιμά μικροσκοπικά μαγιό.

Τα μαγιό της είναι μόνο μπικίνι σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και είναι άκρως sexy.

Εφόσον διαθέτει μία τόσο αδύνατη σιλουέτα, μπορεί να φορέσει τόσο αποκαλυπτικά μαγιό. Μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στην παραλία με τις sexy εμφανίσεις της.

Συχνά φοράει διάφορα αξεσουάρ και αφήνει τα μαλλιά της ατημέλητα, όπως ταιριάζουν στο καλοκαιρινό, ανέμελο στιλ.

Τέλος η Άννα Πρέλεβιτς, εκτός από την μεγάλη πορεία που έχει στις πασαρέλες σε Ελλάδα και εξωτερικό πλέον ασχολείται και με την τηλεόραση, έχοντας συμμετάσχει σε διάφορες εκπομπές. Η πρώτη της εμπειρία ήταν στο πρωινό του ΑΝΤ1, δίπλα στους Χαριτάτο – Καραμέρο.

Στην συνέχεια παρουσίαζε εκπομπές στο MAD, «Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί χρόνια παρακολουθώ το MAD και η ατμόσφαιρα εδώ είναι πολύ ωραία και δημιουργική» δηλώνει στην «Espresso» η Άννα.

Επίσης ήταν παρουσιάστρια στην ΕΡΤ3 στην εκπομπή «Έξυπνη Ζωή», ενώ συμμετείχε και στο «Join Us» του ΣΚΑΙ.

Διαθέτει και το δικό της Official site με θέματα μόδας, ομορφιάς, ζωής, καθημερινότητας.

Συγκεντρώνοντας όλα αυτά λοιπόν σίγουρα κανείς θα πει ότι η Άννα είναι μια από τις πιο καυτές παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα, αλλά και του ραδιοφωνου, αφού διατηρεί καθημερινη ραδιοφωνική εκπομπή στο Love radio 97,5 Δευτέρα με Παρασκευή από τις 12:00 ως τις 14:00.

Δείτε την Άννα Πρέλεβιτς στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε την…

Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς

Άννα Πρέλεβιτς

Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς  Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς Άννα Πρέλεβιτς



Spread the love