Spread the love


Η 38xronh Christine Bleakley απολαμβάνει την ξενοιασιά της θάλασσας στο St Tropez. Η Christine Louise Lampard  είναι παρουσιάστρια της τηλεόρασης από την Βόρεια Ιρλανδία και σύζυγος του ποδοσφαιριστή Frank Lampard.

Για όσους δεν την γνωρίζετε θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η 38χρονη Christine Louise Lampard (πρώην Christine Bleakley αφού άλλαξε το επίθετό της μετά το γάμο), έχει γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου 1979 και έλκει την καταγωγή της από την Βόρεια Ιρλανδία, και έγινε πολύ γνωστή από την τηλεοπτική της δουλειά με το BBC και το ITV .

Έχει παρουσιάσει διάφορες εκπομπές όπως το «The One Show» (2007-2010), το «Daybreak» (2010-2011), το «Dancing on Ice» (2012-2014) το «The Morning» (2013-σήμερα), για το ITV παρουσίασε το «Off The Beaten Track» (2013). Από το 2016 παρουσιάζει την εκπομπή για το ITV «Loose Women».

Τον Οκτώβριο του 2009, μετά τη συμμετοχή του στα βραβεία «Pride of Britain», η Bleakley ξεκίνησε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Frank Lampard. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Knightsbridge του Λονδίνου στις 20 Δεκεμβρίου 2015, σε μια λαμπρή τελετή και από τότε συνεχίζει την καριέρα της με το επίθετο του συζύγου της.

Το λαμπερό ζευγάρι όμως έγινε παγκόσμιο θέαμα μετά τις φωτογραφίες του που δημοσιεύθηκαν σε όλα τα γνωστά μεγάλα life style διαδικτυακά περιοδικά μετά τις διακοπές τους με το ιδιόκτητο γιοτ τους στο Σαν Τροπέ.

Η 38χρονη Christine Louise Lampard διατηρεί πολύ γυμνασμένο σώμα, και εντυπωσίασε με το βρεγμένο μαγιό της πάνω στο σκάφος, αφού δεν άφησε τίποτα στην φαντασία μας.

Δείτε τη στο Twitter και στο Instagram

Απολαύστε τις εντυπωσιακές της φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley Christine Bleakley



Spread the love