Spread the love


Η Δούκισσα Νομικού μετά τον γάμο βγήκε στην παραλία με λευκό δαντελωτό top και τζιν σορτς στο after wedding party της στην Μύκονο. Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί..

Περίπου τρία χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία τους στο νησί των Ανέμων, η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδωρίδης αντάλλαξαν τους όρκους πίστης, αγάπης και αφοσίωσης, χθες στο γραφικό εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, το οποίο βρίσκεται μέσα στην πολυτελή οικία του γαμπρού, στον Άγιο Ιωάννη Μυκόνου.

Ακολούθησε dinner party στον Πάνορμο, με island chic ντύσιμο, ενώ σήμερα το ραντεβού των νεόνυμφων με τους συγγενείς και τους φίλους τους δόθηκε στην 1 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Branco», στον Πλατύ Γιαλό, το οποίο φέτος άρχισε να λειτουργεί στο νησί, όπου πραγματοποιήθηκε ένα beachside brunch, φυσικά με beachwear ενδυμασία.

Η Δούκισσα που επέλεξε για την περίσταση λευκό δαντελωτό τοπ συνδυασμένο με τζιν σορτς και ο Δημήτρης φορώντας βερμούδα και λευκό t-shirt, ήταν εκεί από νωρίς για να υποδεχτούν τους καλεσμένους τους.

Εκεί ήταν και η κάμερα για να σας μεταφέρει πλάνα από το after wedding party του ζεύγους.

Όπως και χθες κατά την διάρκεια του μυστηρίου, τα μέτρα ασφαλείας ήταν ισχυρά, με άνδρες ανά 10 μέτρα να βρίσκονται σε εγρήγορση. Όσο για το μενού, υπήρχε πλουσιοπάροχος μπουφές και τα cocktails έρεαν σε αφθονία!

Πολλοί celebrities έδωσαν το παρών στο γαμήλιο πάρτι, ανάμεσά τους η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, τον οποίο η κάμερα εντόπισε να κάνει κανό στην θάλασσα με τα παιδιά του.

Δείτε το site της dutchesss.queen.gr

Δείτε την στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε προηγούμενα θέματα με την Δούκισσα Νομικού στο Lifeviews.gr



Spread the love