Spread the love


Η Έλενα Μωυσή είναι ένα πολύ εντυπωσιακό μελαχρινό μοντέλο από την Κύπρο, που όπου εμφανιστεί προκαλεί πανικό. Έγινε περισσότερο γνωστή μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από «Σταρ Κύπρος» προκαλώντας σχετικό χαμό.

Η Έλενα Μωυσή, η οποία έγινε γνωστή στην Κύπρο μέσα από την συμμετοχή της στο «Σταρ Κύπρος» το 2016 και φαίνεται πως κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής.

Η μελαχρινή καλλονή ενσαρκώνει το ρόλο της «Ελένης», στην τηλεοπτική σειρά «Μπρούσκο» η οποία φλερτάρει τον «Αλκιβιάδη» που βλέπει τη ζωή του να αλλάζει μετά τον χωρισμό του με την «Άλκηστης» (Φιόνας Γεωργιάδη) με τον Σήφη (Αποστόλη Τότσικα).

Ο λόγος για την Έλενα Μωυσή από τη Λάρνακα, η οποία δυο χρόνια πριν συμμετείχε στα casting, όμως δεν κατάφερε να περάσει στα live.

Μετά από δυο χρόνια, η Έλενα με σκληρή δουλεία, και επιμονή, δήλωσε συμμετοχή καταφέρνοντας αυτή τη φορά να πείσει την κριτική επιτροπή και να πάρει το εισιτήριο για τα live του Star Κύπρος 2016.

Με κλάματα και ξεσπάσματα η υποψήφια αποχωρεί γιατί νιώθει αδικημένη. Θεωρεί ότι μειώνετε η εικόνα της και πως αδίκως βρέθηκε στην θέση της προτεινόμενης για τρίτη φορά. Ο λόγος για την Έλενα Μωυσή την διαγωνιζόμενη που οι κριτές αποκαλούσαν ως την πιο σέξι στον διαγωνισμό.

Η Έλενα την στιγμή που η Κωνσταντίνα της ανακοίνωσε πως θα είναι προτεινόμενη ξέσπασε λέγοντας πως αποχωρεί για την αξιοπρέπεια της.

Η 21χρονη Κύπρια Έλενα Μωυσή σε μια παλαιότερη συνέντευξή της στο tvonenews.com.cy είχε κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή της, τα νέα της σχέδια και ότι άλλο κάνει τώρα.

Μάλιστα είχε δηλώσει ότι: «Λέω να επανέλθω δυναμικά κυνηγώντας τα όνειρα μου όπως έκανα πάντα».

Ο τελευταίος μήνας: «Με βρίσκει πολύ δραστήρια, έτοιμη για οποιαδήποτε πρόκληση έρθει στη ζωή μου και κυρίως στο χώρο του modeling! Έχω ήδη συνεργαστεί με 2 αξιόλογες fashion designer με φωτογράφιση αλλά και με τηλεοπτική συνεργασία πριν από λίγες μέρες».

«Έχω ήδη κλείσει 3 δουλειές τις οποίες δεν θέλω να αποκαλύψω ακόμη, μιας και προτιμώ να μιλάω για κάτι αφού το υλοποιήσω κι έπειτα! Είχα επίσης πρόταση για να παίξω σε τηλεοπτική σειρά για λίγα επεισόδια όμως τελικά ο σκηνοθέτης ήθελε κοπέλα με ξανθά μαλλιά! Χαχα τι λέτε να γίνω ξανθιά για το ρόλο; Εννοείται πως όχι, πλάκα κάνω, όμως ναι ένας από τους απώτερους στόχους μου είναι και η συμμετοχή μου σε κάποια τηλεοπτική σειρά! Και πιστεύω πάρα πολύ στο ότι η θέληση και η επιμονή είναι κινητήρες για την επίτευξη των στόχων μας! Άρα το μόνο που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω να κυνηγώ αυτό που αγαπώ γι’ αυτό και είμαι πολλά υποσχόμενη για το ότι θα τα καταφέρω».

Έχω σκοπό: «Να ακολουθήσω σπουδές που θα με βοηθήσουν να τα καταφέρω όπου αυτό θα είναι η δημοσιογραφία ή οι δημόσιες σχέσεις/διαφήμιση, πράγμα το οποίο δεν έχω αποφασίσει ακόμη, αφού θέλω να ‘μαι εκατό τις εκατό σίγουρη για την μελλοντική επαγγελματική μου αποκατάσταση! Το μόνο σίγουρο είναι: Πως ο χρόνος θα με βρει ακόμα πιο δραστήρια και ακόμα πιο χαρούμενη καθώς θα καταφέρνω να κάνω όλα όσα αγαπώ».

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι θεωρεί ότι οι άνδρες δεν είναι όσο τολμηροί ήταν παλιά, αλλά ευτυχώς φλερτάρουν ακόμη! Το ιδανικό αρσενικό γι’ αυτήν θέλει να συνδυάζει χαρακτήρα και εμφάνιση, αφού για την ίδια ο τέλειος άνδρας δεν είναι απαραίτητα ο πιο όμορφος.

Για τα γούστα της, ο ιδανικός άντρας πρέπει να συνδυάζει χαρακτήρα και εμφάνιση, να την προσέχει και να της συμπεριφέρεται με σωστό και γλυκό τρόπο.

Είναι το κορίτσι που λατρεύει τις φωτογραφίσεις, τη γυμναστική και τις εξορμήσεις, και αγαπημένοι της προορισμοί είναι η Ελλάδα, που τη νιώθει σαν δεύτερη πατρίδα της, η Ισπανία και η Ιταλία.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την ίδια, είναι αρκετά ισχυρογνώμων, όταν ξέρει πως έχει δίκιο, δυναμική, πολεμάει για τους στόχους της μέχρι να τους υλοποιήσει, είναι λίγο ζηλιάρα κι εγωίστρια, όπως όλοι άλλωστε, και της αρέσει η προσοχή από τον άνθρωπο που επιλέγει να είναι ο σύντροφός της! Τέλος, παραδέχεται ότι είναι πολύ ευαίσθητη, κάτι που δεν συνηθίζει να δείχνει εύκολα!

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή Έλενα Μωυσή



Spread the love