Spread the love


Η Emily Ratajkowski απολαμβάνει διακοπές στην Ιταλία, την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, με υπέροχη παρέα και έδειξε τις υπέροχες σωματικές της αναλογίες σε εξαιρετικές πόζες.. Η 26χρονη Emily Ratajkowski είναι μοντέλο και ηθοποιός (Welcome Home) που όπου και αν εμφανιστεί κλέβει τις εντυπώσεις.

Δείτε την σελίδα της: emrata.com

Δεν έχουμε λόγια για να περιγράψουμε, αφού αυτό το κορίτσι αξίζει όσο όλο το χρυσάφι του κόσμου για το αθώο βλέμμα της και το κολασμένο κορμί της, που πάντα το διατηρεί σε τέλεια φόρμα.

Στο Instagram τα πάει πάρα πολύ καλά αφού με 1,438 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 13.6 εκατομμύρια followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Δείτε τα προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Emily Ratajkowski (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski



Spread the love