Spread the love


Το Instagram της Ευριδίκη Βαλαβάνη είναι γεμάτο με φωτογραφίες της από την παραλία. Εμείς το… ψάξαμε και σας το παρουσιάζουμε.

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα κορμιά που βλέπαμε στο Survivor.

Η νεαρή αθλητικογράφος ασχολείται επαγγελματικά εδώ και λίγα χρόνια και με το pole dancing, γυμνάζεται πάρα πολύ, κάτι που έχει αποτέλεσμα όπως βλέπουμε μέσα από το reality του ΣΚΑΪ.

Στο Survivor την έχουμε δει πολλές φορές στο νησί των «διασήμων» με μαγιό, όμως πολύ πριν λάβει μέρος εκεί, είχε φροντίσει να δείξει το καλλίγραμμο κορμί της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας. Η αθλητικογράφος ήταν σίγουρα μία από τις πιο δυνατές, αλλά και αμφιλεγόμενες παίκτριες του παιχνιδιού επιβίωσης.

Η ίδια, όπως δήλωνε, πριν μπει στο Survivor, ήθελε να φτάσει μέχρι το τέλος, κάτι που παραλίγο να καταφέρει. Αυτούς τους τεσσεράμισι μήνες παραμονής της στο παιχνίδι επιβίωσης, η σχέση της με τον Ντάνο πέρασε από χίλια κύματα, με τους δύο να κοντράρονται πολλές φορές.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Δείτε άλλο ένα καυτό αφιέρωμα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Lifevies.gr (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε την Ευρυδίκη σε εμφανίσεις με καυτά μαγιό στην παραλία

Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη Ευριδίκη Βαλαβάνη

 



Spread the love