Spread the love


H Χριστίνα Στεφανίδη στη είναι ακόμα μία λαμπερή παρουσία που φόρεσε το bikini της και ξεχύθηκε στις παραλίες της Μυκόνου για να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα, αφήνοντας άφωνους όλους τους λουόμενους που την είδαν.

Μάλιστα αρκετοί είπαν ότι το κορμί της Στεφανίδη προκαλεί ανεπάρκεια στεφανιαίας στους άνδρες της Μυκόνου!

Σε καλοκαιρινό mood έχει μπει η Χριστίνα Στεφανίδη, μία από τις ομορφότερες και πιο καυτές καλλονές της Ελλάδας!

Το γνωστό μοντέλο απολαμβάνει τις διακοπές του και τον ήλιο στην Μύκονο μαζί με τον σύντροφό της, ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ.

Η κάμερα εντόπισε το ζευγάρι στην Ψαρρού, όπου η Χριστίνα φορώντας μαύρο μπικίνι που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της έκανε την ηλιοθεραπεία της χωρίς ωστόσο να βουτήξει στο νερό. Η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη από τον ανδρικό πληθυσμό, όποιος είχε να λέει για το αψεγάδιαστο κορμί της!

Δείτε προηγούμενο αφιέρωμα του Lifeviews.gr στην Χριστίνα Στεφανίδη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τη στο Instagram

Απολαυστε την στα βίντεο που ακολουθούν και στις φωτογραφίες της:

Δείτε τη και στην περσινή της καλοκαιρινή έξοδο στην Μύκονο, στον Ορνό να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την καλή τους φίλη Ελίνα Καντζά. Η Χριστίνα για άλλη μια φορά έκλεψε την παράσταση με το αψεγάδιαστο σώμα της και το εντυπωσιακό μπικίνι της.

Απολαύστε την Χριστίνα Στεφανίδη σε ορισμένες όμορφες πόζες της που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Spread the love