Spread the love


Η 43χρονη Heidi Klum επισκέφτηκε το νησί των ανέμων για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με το αγόρι της, τον 30χρονο Vito Schnabel. Δείτε τους στο βίντεο που ακολουθεί.

H Heidi Klum, η γερμανικής καταγωγής καλλονή, που υπήρξε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret βρίσκεται στην Μύκονο για διακοπές μαζί με τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό της, Vito Schnabel.

To ζευγάρι εντοπίστηκε από την κάμερα μέσα σε φουσκωτό σκάφος που το μετέφερε στην παραλία της Αγίας Άννας, όπου αποβιβάστηκε για να γευματίσει σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

Τα 13 χρόνια που τους χωρίζουν δεν φαίνεται να αποτελούν πρόβλημα για εκείνους, καθώς δείχνουν απόλυτα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Η Klum, που είναι μητέρα 4 παιδιών, άρχισε να βγαίνει με τον γιο του καλλιτέχνη και σκηνοθέτη Julian Schabel, Vito πριν από σχεδόν τρία χρόνια, λίγο καιρό δηλαδή αφότου χώρισε από τον σωματοφύλακά της Martin Kirsten.

Δείτε την σελίδα της: heidiklumintimates.com

Το χρονικό διάστημα που είναι μαζί φροντίζουν να περνούν χρόνο μόνοι, προγραμματίζοντας αποδράσεις στο εξωτερικό. Πριν από μερικές εβδομάδες το ζευγάρι είχε επισκεφτεί την Κόστα Ρίκα.

Δείτε την στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμα:

Αυτά είναι τα πιο sexy αγγελάκια της Victoria’s Secret (ΦΩΤΟ)

Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum

 



Spread the love