Spread the love


Την γνωρίσαμε μέσα από τις πολύ όμορφες φωτογραφίες της στο Playboy Βουλγαρίας και από τότε την λατρέψαμε όχι μόνο για το σεξαπίλ της αλλά κυρίως για την προσωπικότητα της . Η Ιωάννα Ζησάκη σήμερα έχει τα γενέθλια της και εμείς το γιορτάζουμε. Χρόνια της πολλά!

Η Ιωάννα Ζησάκη  είναι μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες  με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη- που βγάζει τα πιο όμορφα και πιο καλά παιδιά- και έχει φωτογραφηθεί για το Playboy του Ιουνίου το 2016.

Αν και δεν έχει αναδειχθεί Playmate στην χώρα μας, αλλά στην Βουλγαρία το 2014, όντας φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας εκεί, είναι ένα πρόσωπο που από τότε που το γνωρίσαμε,  το λατρέψαμε όχι μόνο για το σεξαπίλ της, που αποδεικνύεται αν δει κανείς τις σέξι φωτογραφήσεις σε περιοδικά αλλά και τις καυτές πόζες της- αλλά κυρίως για την προσωπικότητα της.

Δείτε προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην σέξι Ιωάννα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Δραστηριοποιείτε επαγγελματικά στην γειτονική Βουλγαρία, αλλά οι φωτογραφίες που ανεβάζει τα social media κερδίζουν χιλιάδες Likes και σχόλια, από τους θαυμαστές της και τους followers της (πάνω από 12.000 στο Instagram) και κάνουν το γύρο του κόσμου.

Η όμορφη ξανθιά σήμερα έχει τα γενέθλια της, κλείνει τα 30, καθώς είναι γεννημένη στις 9 Ιουνίου του 1987 και ανήκει στο ζώδιο του διδύμου, κάτι που την καθιστά ένα έξυπνο, κοινωνικό και επικοινωνιακό άτομο. Άλλωστε αυτό φαίνεται, όταν την γνωρίσει κάποιος  από την πρώτη κιόλας φορά.

Έτσι λοιπόν, λόγω της συγκεκριμένης ημέρας εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι για το κορίτσι αυτό , το γιορτάζουμε και της ευχόμαστε:  «Χρόνια σου πολλά Ιωάννα»!

 

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη

 Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη

 Ιωάννα Ζησάκη  Ιωάννα Ζησάκη

 



Spread the love