Spread the love


Η Kinsey Sue, ή αλλιώς Kinsey Sue Wolanski όπως είναι ο λογαριασμός της στο Instagram είναι μοντέλο αξιώσεων, αγαπάει την Ελλάδα, και αρκετές φωτογραφίες της είναι τραβηγμένες στην πατρίδα μας. Η καλύτερη διαφήμιση για τον τουρισμό μας.

Τυχαία την ανακαλύψαμε, όταν ψάχναμε στο Instagram το hashtag #greece, και τότε ως θαύμα πέσαμε πάνω σε φωτογραφίες της πληθωρικής μοντέλας.

Μάλιστα όπως μας πληροφορεί πρόσφατα είχε επισκεφτεί το Κατάκολο Ηλείας, και ανέβασε ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό μαζεύοντας αρκετές χιλιάδες like.

Διαπιστώσαμε επίσης ότι έχει ποζάρει για το «Maxin», και αρκετά διαδικτυακά αφιερώματα στο κορμί της έχει πραγματοποιήσει το Sports Illustrated, που αν μη τι άλλο ξέρει να ξεχωρίζει τις όμορφες κοπέλες. Αρκετές από αυτές τις παρουσιάσεις έχει ανεβάσει και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram.

Μιλάμε για ένα κορίτσι πολύ πληθωρικό, ζουμερό και χυμώδης και για να γίνουμε πιο κατανοητοί θα πούμε την φράση κλισέ ότι «μοιράζει εγκεφαλικά» με τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στα social media χωρίς να προσβάλει όμως την αισθητική μας και χωρίς να γίνεται χυδαία.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο διαδικτυακό περιοδικό jetsetmag.com είχε απαντήσει στην ερώτηση, τι θα έκανε με 100.000 δολάρια σε μετρητά;

«Θα ήθελα να πάρω τα περισσότερα χρήματα για να επενδύσω στην εκκίνηση της δικής μου εταιρείας. Με το υπόλοιπα θα ήθελα να πάω ένα ταξίδι με σακίδιο στη πλάτη στη νότιο ανατολική Ασία. Θέλω να γυρίσω τον κόσμο και να βιώσω πραγματικά διαφορετικούς πολιτισμούς.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά σου;
«Ένα από τα μεγαλύτερα μου επιτεύγματα ήταν να είμαι πρόεδρος του γυμνασίου μου. Μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι και να πιέζω τον εαυτό μου για να επιτύχω οτιδήποτε θέλει το μυαλό μου».

Ποιο είναι το πλεονέκτημά σου έναντι άλλων μοντέλων;
Πιστεύω ότι η ως μοντέλο είμαι έξυπνη και γνήσια. Νομίζω ότι η ομορφιά είναι κάτι περισσότερο από το εξωτερική εμφάνιση, για να είμαι μια πανέμορφη γυναίκα.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue Kinsey Sue



Spread the love