Spread the love


Η Kourtney Kardashian του εντυπωσίασε όλους μέσα στο λευκό ολόσωμο μαγιό της στην παραλία στο Μαϊάμι, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017. Η 38χρονη έχει πολύ ζουμερό κορμί, και ανταγωνίζεται στα ίσια τις αδελφές της. Απολαύστε τη.

Η Kourtney Mary Kardashian, όπως είναι όλο της το όνομα γεννήθηκε 18 Απριλίου 1979, και είναι ένα αμερικανικό τηλεοπτικό αστέρι της σειράς «Keeping Up with the Kardashians», μοντέλο, που αν και μια ώριμη 38 ετών κοπέλα εντούτοις το σώμα της είναι άξιο αναφοράς.

Για να καταλάβετε την δυναμική της στα social media θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα πάει υπέροχα σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, αφού με 3,209 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 57.9 εκατομμύρια followers, ενώ η ίδια ακολουθεί μόνο 77 χρήστες.

Δείτε προηγούμενο αφιέρωμα του lifeviews.gr στην Kourtney Kardashian (ΦΩΤΟ)

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Δείτε και την σελίδα της: kourtneykardashian.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian

Δείτε το βιογραφικό της στη wikipedia.org



Spread the love