Spread the love


Ο θρύλος λέει πως η Ρωσία «παράγει» πολύ εντυπωσιακές γυναίκες και αυτό είναι γεγονός, αφού άμα δει κάποιος την Marta Mayer θα καταλάβει πως πρόκειται για την κυριολεκτική ενσάρκωση αυτής της μυθικής φράσης.

Η Marta Mayer γνωρίζει τον τρόπο να τραβάει τα ανδρικά βλέμματα με τις σέξι πόζες που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της. Είναι άλλη μια σέξι παρουσία που τα δίνει (και τα δείχνει) όλα στο Instagram.

Η Marta είναι μοντέλο και φαίνεται πως έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της, αφού είναι μόνο 21 ετών. Διαθέτει γατίσια μάτια και πλούσιες καμπύλες που βγάζουν μάτι, καθώς τα οπίσθια της και το μπούστο της είναι πραγματικά “μπόμπα”. Κατάγεται από τη Ρωσία και τη Γερμανία και δηλώνει λάτρης των εξωτικών προορισμών.

Φωτογραφίζεται συχνά για έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά και μοιράζει εγκεφαλικά με τις καυτές εμφανίσεις της που χαρακτηρίζονται όμως από φινέτσα, σε συνδυασμό με το πανέμορφο στυλ και όλο αυτό το πακέτο παρουσιάζεται με τα πιο εντυπωσιακά προσόντα.

Η Marta Mayer έχει 255.000 και κάτι followers στο Instagram και επίσης αγαπά και τα αποκαλυπτικά μικροσκοπικά bikini τα οποία δεν αφήνουν τίποτα στην φαντασία.

Τα λόγια όμως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι περιττά, αφού μια φωτογραφία της είναι περισσότερες από 1000 λέξεις, για αυτό απολαύστε τη μέχρι το τέλος, αλλά σιγά-σιγά, γιατί αυτό το κορίτσι προκαλεί εγκεφαλικά.

Δείτε την στο Instagram

 

 

 

 

 



Spread the love