Spread the love


Η Natalia Garibotto είναι Βραζιλιάνα μοντέλο με υπέροχες καμπύλες και ανέβασε φωτογραφίες της από τις διακοπές της στην Μύκονο. Έτσι, μας έδωσε την αφορμή για να ρίξαμε μια πιο προσεκτική ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Natalia Garibotto είναι Βραζιλιάνα μοντέλο με υπέροχες καμπύλες και ανέβασε φωτογραφίες της από τις διακοπές της στην Μύκονο. Έτσι, μας έδωσε την αφορμή για να ρίξαμε μια πιο προσεκτική ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Natalia Garibotto είναι ένα πανέμορφο και εντυπωσιακό μοντέλο που ο λογαριασμός της στο Instagram με 363 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 200 χιλιάδες followers, αλλά και στα υπόλοιπα social media που είναι πλημμυρισμένα από πολύ σέξι φωτογραφίες της.

Έχει κερδίσει τεράστια υπεραξία από την δράση της στα social media με φανατικούς οπαδούς που την λατρεύουν για τις πόζες της.

Πολύ πριν από τη δημιουργία του λογαριασμούς της στο Instagram της, δημιούργησε το λογαριασμό της στο Twitter τον Μάιο του 2011, και από τότε άρχισε δειλά-δειλά τα βήματα στο χώρο της showbiz και από τότε δεν το εγκαταλείψετε πότε. Είναι κορίτσι με πτυχίο αφού έχει σπουδάσει το δίκαιο των επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, και πήρε το πτυχίο της μέσα στο 2016, Νομική, σύμβουλος επιχειρήσεων.

Ζει στο Μαϊάμι της Φλόριντα κι έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό που ονομάζεται Andrew, και παλαιότερα ήταν γνωστή για τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα της Cleveland Cavaliers, Kyrie Irving. Ταξιδεύει όλο τον κόσμο, και επιδείκνυε τα κάλλη της σε φωτογραφίες που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς.

Έτσι, την πετύχαμε και στην Μύκονο, όπου διαφήμισε το νησί των ανεμών με το κορμί της, για να ζηλέψουν οι χιλιάδες φίλοι της που την ακολουθούν.

Δείτε τη στο Facebook στο Twitter και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto

 

Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto            Natalia Garibotto

Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto Natalia Garibotto



Spread the love