Spread the love


Δείτε ακόμα ένα μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα του Lifeviews.gr στις πιο «κολασμένες» και απαγορευμένες πόζες του Instagram, που ορισμένες μετά βίας περνούν την λογοκρισία των social media, αλλά αξίζουν.

Στον αχανή χώρο του διαδικτύου εντοπίσαμε ακόμα ένα λογαριασμό στο δημοφιλές Instagram, που δεν μας άφησε πολλά περιθώρια για να μην κάνουμε ακόμα ένα φωτογραφικό αφιέρωμα, αφού δεν ξέραμε πια πόζα να αφήσουμε και με ποια να ασχοληθούμε.

Ο λόγος για το λογαριασμό «Body Diary» που με μόνο 170 προκλητικές δημοσιευμένες φωτογραφίες έχει καταφέρει να τον ακολουθήσουν περισσότεροι από 33.8 χιλιάδες followers, και ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό τον «cityoffitgirls».

Η ουσία είναι ότι έχουν κάνει πολύ καλή επιλογή φωτογραφιών, από διάφορα μοντέλα ανά τον κόσμο, και φωτογράφους, ώστε να μπορούν να παρουσιάζουν σχεδόν τις πιο απαγορευμένες φωτογραφίες μέσα στο Instagram.

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια, γι αυτό ανοίξτε τα μάτια σας και απολαύστε σχεδόν μονορούφι όλες τις γυναικείες φιγούρες ως το τέλος, για να ανεβεί κι άλλο η θερμοκρασία.

Δείτε στο Instagram

Απολαύστε τις 71 φωτογραφίες που ακολουθούν:



Spread the love