Spread the love


Η μικρή Πωλίνα που φλέρταρε με τον Μανωλάκη στο «Καφέ της Χαρά» μεγάλωσε επικίνδυνα και είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα μας απασχολεί με τα καμώματα της.

H ηθοποιός Πωλίνα Φιλίππου που ερμήνευσε μία μικρή συμμαθήτρια της μικρής Βάλιας στην τηλεοπτική σειρά «Το καφέ της Χαράς» μεγάλωσε και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες της .

Αυτή η σειρά ανήκει στο παρελθόν, όμως η Πωλίνα Φιλίππου δείχνει ότι έχει μέλλον!

Η 25χρονη έχει εξελιχθεί σε μία κοπέλα με μεσογειακά χαρακτηριστικά και η εμφάνιση της δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη από κανέναν άνδρα.

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, η Πωλίνα Φιλίππου όμως ακόμη έχει στο… αίμα της το «μικρόβιο» της υποκριτικής, γι’ αυτό σπουδάζει στη Δραματική Σχολή Πειραϊκού Συνδέσμου και όνειρο της είναι εδραιωθεί στο χώρο για τα καλά.

Παράλληλα, η εντυπωσιακή Πωλίνα κάνει φωτογραφίσεις για κατάστημα ρούχων, αλλά δουλεύει τα βράδια και σε μπαρ. Άλλωστε όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες στην διαθέτει όλα τα προσόντα και θα μπορούσε κάλλιστα να εργαστεί και ως μοντέλο.

Πέρυσι συμμετείχε και στο video clip του τραγουδιού «Όταν πονάω το γλεντάω» των Knock Out και του Κωνσταντίνου Νάζη. Στο βίντεο θα δείτε πώς η παρουσία της, ομόρφυνε για τα καλά το clip!

Ο συνδυασμός της νεαρής ηλικίας, με το ταλέντο και την ομορφιά της είναι κάτι σπάνιο στις μέρες μας και εμείς τις ευχόμαστε να τα εκμεταλλευτεί κατάλληλα και να κάνει μια γεμάτη επιτυχίες καριέρα.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε την…

Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα Πωλίνα

Πωλίνα

Πωλίνα

Πωλίνα

Πωλίνα ΠωλίναΠωλίνα

Πωλίνα Πωλίνα

Πωλίνα



Spread the love