Spread the love


Οι παπαράτσι “συνέλαβαν” την Pamela Anderson σε νυχτερινή της έξοδο στη Νότια Γαλλία παρέα με τον ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης, Αντίλ Ραμί.

Για μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού η Pamela Anderson αποτέλεσε το απόλυτο πρότυπο θηλυκού όταν πρωταγωνιστούσε στο “Baywatch”. Αλήθεια, ποιος δεν τη θυμάται να τρέχει στις παραλίες με το κόκκινο μαγιό της και το σωσίβιο ανά χείρας;

Η Pamela Anderson  έχει φτάσει αισίως τα 49 της χρόνια ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει τις κατακτήσεις.

Δείτε την σελίδα της: pamelaandersonfoundation.org

Δείτε την Pamela Anderson στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Κάθε άλλο, αφού παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια υπήρχαν φήμες για σχέσης της με τον founder των WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, οι παπαράτσι τη “συνέλαβαν” παρέα με άλλον άνδρα. Συγκεκριμένα, η Πάμελα Άντερσον εθεάθη στη Νότια Γαλλία να έχει ένα ρομαντικό δείπνο με τον αμυντικό της Σεβίλλης, Αντίλ Ραμί.

* Στο κέντρο η φωτογραφία από το δείπνο τους

Μάλιστα, τα Μέσα Ενημέρωσης της Γαλλίας το πάνε ένα βήμα παρακάτω τονίζοντας ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι. Το εάν επιβεβαιωθούν θα το δείξει το μέλλον. Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ραμί είναι παντρεμένος με την Σιντονί Μπιεμόν και τον περασμένο Σεπτέμβριο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Η 35χρονη Σιντονί είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα μοντέλα στη χώρα της και πέρσι την είχαμε τιμήσει στο πλαίσιο του EURO. Το πως θα πάρει πάντως η κυρία Ραμί τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν το γνωρίζουμε.

Δείτε άλλο ένα θέμα του Lifeviews για την Pamela Andeson (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson

inner

Pamela Anderson Pamela Anderson



Spread the love