Spread the love


Στο νυκτερινό κέντρο «Αστροφεγγιά», εμφανίζεται η ζαργάνα του Παγασητικού Σούλη Ανατολή. Ο μετρ του μαγαζιού Αρίστος, υποδέχεται την κεφάτη παρέα του Λευτεράκη που βγήκαν να ξεσκάσουν μετά από ένα ακόμη δύσκολο μεροκάματο.

Ένα ατυχές συμβάν, όμως, θα αναστατώσει το μαγαζί. Το πόδι της Μαιρούλας, συγκρούεται σφοδρά με το κουτουπιέ του Νικόλα, του όμορφου αγοριου που συνοδεύει την δεσποινίδα Δελμούζου, κόρη του γνωστού μεγαλοβιομηχάνου.

Και κάπως έτσι (όπως συμβαίνει στην αληθινή ζωή) όλα ξεκινούν. Αυτή, όμως, είναι η βραδιά της Σούλης…

Το πιο ερωτικό τραγούδι της χρονιάς «Όταν σου χορεύω», σε στίχους και μουσική του Φοίβου Δεληβοριά, ζωντανεύει στις οθόνες μας.

Ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους και αναγνωρισμένους σκηνοθέτες της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές («Στο Παρά Πέντε», «Είσαι το ταίρι μου», «Εγκλήματα» κ.α.), ανέλαβε τη σκηνοθεσία, κάνοντας δυναμική είσοδο στα μουσικά δρώμενα.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε ένα κλασικό λαϊκό στέκι και μας μεταφέρει σε εποχές παλιού ελληνικού κινηματογράφου, ενώ πρωταγωνιστής είναι ο ανερχόμενος ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης, στον ρόλο της «πέτρας του Σκανδάλου», και τον ρόλο του μετρ, ο Αντώνης Τσιοτσιόπουλος.

Συμμετέχουν ακόμα οι ηθοποιοί :
Έλενα Μεντζέλου, Ρομίνα Κατσικιάν, Δημήτρης Τσέλιος, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Στέλιος Καλαϊτζής, Αστέριος Κρικώνης, Κώστας Φυτίλης, Βαγγέλης Πιτσιλός.

Γκεστ Σταρ ο Φοίβος Δεληβοριάς

Κιθάρες: Δημήτρης Μπαλογιάννης, Λάμπης Κουντουρόγιαννης .
Κρουστά: Κάρλος Μενέντεζ

Διεύθυνση φωτογραφίας έκανε ο Αντώνης Κουνέλλας και το μοντάζ ο Μιχάλης Ρουμπής.

Τα γυρίσματα έγιναν στο Παυσίλυπον, με τη συνοδεία του μονοποικιλιακού τσίπουρου «Το δεκαράκι». Το μακιγιάζ έγινε με προϊόντα Seventeen, το styling μαλλιών έγινε με προϊόντα Lorvenn.

Δείτε τη στο Facebook

Απολαύστε το βίvτεο που ακολουθεί:



Spread the love