Spread the love


Η Πωλίνα Χριστοδούλου είναι μια Ελληνίδα τραγουδίστρια με καταγωγή από την Κύπρο και μετά το X-Factor 2 την είδαμε κοντά σε πολύ γνωστά ονόματα της Αθηναϊκής νύχτας να εντυπωσιάζει με την φωνή της αλλά και με το υπέροχο σώμα της.

Η Πωλίνα Χριστοδούλου γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1983 στη Λεμεσό της Κύπρου, είναι παντρεμένη και απόφοιτος του τμήματος ελληνικής φιλολογίας του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στο X-Factor 2, όπου εντυπωσίασε για τις φωνητικές της δυνατότητες και την σκηνική της παρουσία, με αποτέλεσμα να γίνει μια από τις δημοφιλείς παρουσίες στο talent show.

Ανήκει στο ζώδιο του διδύμου και στόχος της είναι μία επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι, καθώς και η οικογενειακή ευτυχία και ισορροπία.

Μέχρι στιγμής έχει εμφανιστεί σε πολλά νυχτερινά κέντρα της Κύπρου, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Θάνο Πετρέλη και τον Πάνο Κιάμο. Έχει κυκλοφορήσει ήδη κάποια digital singles: το «Αναντικατάστατος», το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και το «Πρώτη του Μήνα». Αμέσως μετά ήρθε το «Ναϊ – ΝΑΪ».

Στην συνέχεια έρχονται οι επιτυχίες «Φεύγω για πάντα» και «Τώρα τι ζητάς». Το «Θέμα χρόνου» της δίνει πολλούς πόντους αμέσως μετά. Ένα χορευτικό τραγούδι που υπογράφει το επιτυχημένο δίδυμο δημιουργών Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου και ήταν από τα αγαπημένα του περασμένου καλοκαιριού.

Αυτό το διάστημα κυκλοφόρησε από την Panik το κομμάτι «Αποχωρώ» που έχει απήχηση στον κόσμο και έχει περάσει πολύ και στην νεολαία. Η Πωλίνα τραγούδησε και στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη στη Fantasia και κέρδισε τις εντυπώσεις και για το πρόγραμμα που παρουσιάζει αλλά και την εντυπωσιακή της εμφάνιση, καθώς και με τον Μάκη Δημάκη στον Βοτανικό.

Δείτε τραγούδια της στο youtube.com

Δείτε τη στο Facebook και στο Ιnstagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου Πωλίνα Χριστοδούλου



Spread the love