Spread the love


Σίγουρα, το όνομά της δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό. Όμως από δω και στο εξής; Μήπως η Τόνια Σκουρτανιώτη θα απασχολήσει πολύ και πολλούς;

Η νεαρή καλλονή -απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωανννίνων παρακαλώ- ανάβει φωτιές για οφθαλμοφανείς λόγους.

Οι μεσογειακές της καμπύλες στέκονται αρκετές για να τραβήξουν το βλέμμα και το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την απαθανάτισε με μαύρο μαγιώ στον Ορνό να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα. Με κορμί σωστή κόλαση, δεν χρειάζεται περισσότερες συστάσεις για να την λατρέψουμε.

Η Τόνια θα βρίσκεται όλο το καλοκαίρι στο νησί των Ανέμων, καθώς εργάζεται ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο ξενοδοχείο Leto στην Χώρα.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr για την Τόνια Σκουρτανιώτη (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Είναι όμορφη, μορφωμένη και έχει και κορμί… λαμπάδα. Ποιος δεν θα ήθελε στο μέλλον να έχει καθηγήτρια στην Γλώσσα ένα τέτοιο κορίτσι που διαθέτει όλα τα προσόντα;

Η νεαρή Τόνια από την Αθήνα, είναι φανατική με τον αθλητισμό -της αρέσει να γυμνάζεται- αλλά όχι και με το ποδόσφαιρο.

AdTech AdΗ καυτή παρουσία της μαγνητίζει τα βλέμματα και το μεσογειακό της ταμπεραμέντο την κάνουν τον απόλυτο πειρασμό!

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε με 840 δημοσιευμένες φωτογραφίες της στο instagram κατάφερε να την αποκτήσει 92 χιλιάδες ακόλουθους, γιατί το αξίζει.

Οι φωτογραφίες της στο Facebook και το Instagram έχουν τρελάνει κόσμο, και τώρα ήρθε και η σειρά μας.

Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη Τόνια Σκουρτανιώτη



Spread the love