Spread the love


Η Ευαγγελία Αραβανή άφησε για λίγο τα backstage του X Factor και βρέθηκε σε αυτά του Survivor! Η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να φωτογραφηθεί με τους δύο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ευαγγελία Αραβανή άφησε για λίγο τα backstage του X Factor και βρέθηκε σε αυτά του Survivor! Η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να φωτογραφηθεί με τους δύο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor θέλησε να τον συγχαρεί με αυτό τον τρόπο.

Δημοσίευσε τη φωτογραφία τους μαζί με πολλά συγχαρητήρια τόσο σε εκείνον, όσο και στον Μάριο, τους δύο φιναλίστ που έκαναν ένα μακρύ ταξίδι μέχρι τον τελικό.

«Λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός του survivor βρήκα την ευκαιρία και έβγαλα φωτογραφία και με τους δύο φιναλίστ…

Ο Ντάνος τελικά είναι ο μεγάλος νικητής!!! Πολλά συγχαρητήρια για αυτό που κατάφερε, όπως και στον Μάριο που έφτασε μέχρι το τέλος και φυσικά σε όλα τα παιδιά που έζησαν αυτή τη μοναδική εμπειρία!
#survivor #survivor2017 #ntanos» έγραψε η Ευαγγελία Αραβανή ποζάροντας μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Το περασμένο Νοέμβριο η Ευαγγελία Αραβανή έσβησε 30 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων και είναι αναμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες, επώνυμες και μη, ενώ όλα τα χρόνια που είναι στη σόουμπιζ, έχει μία διακριτική παρουσία.

Μένει στον Κορυδαλλό και η καταγωγή της είναι από τη Λευκάδα, όπου περνάει τα καλοκαίρια της.

Η Ευαγγελία ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1, κερδίζοντας τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2005.

Έκτοτε έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό, μετρώντας πολλά χιλιόμετρα στην πασαρέλα, έχει κάνει πολλές σέξι φωτογραφήσεις που ξέρει να κάνει τον αντρικό πληθυσμό να παραμιλά, ενώ παράλληλα, έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην τηλεόραση.

Πρώτος σταθμός στην τηλεόραση ήταν τον Φεβρουάριο του 2012, που εντάχθηκε στο δυναμικό του «Όμορφου κόσμου το πρωί», χωρίς μάλιστα να κάνει δοκιμαστικό. Στην συνέχεια συμμετείχε στο Dancing With The Star ως διαγωνιζόμενη, όπου δεν κατάφερε να κερδίσει αλλά άφησε το στίγμα της. Ποιος θα ξεχάσει την σέξι σάμπα με την Κατερίνα Στικούδη, που “μοίρασε” εγκεφαλικά; Αλήθεια;


Ενώ τα δύο τελευταία χρόνια παρουσιάζει τα backstage του X-Factor στο ΣΚΑΙ.

Ναι, είναι όμορφη. Ίσως η ωραιότερη Ελληνίδα των τελευταίων 20 ετών, ειδικά αν συνυπολογίσεις ότι είναι και από τις ελάχιστες που δεν έχουν μπει ποτέ στον αψυχολόγητο πειρασμό να πειράξουν οτιδήποτε πάνω τους.

Παρότι, εντάξει, ειδικά με τη μύτη της συνεχίζει να έχει μια σχέση μίσους-μίσους. “Η μεγαλύτερη ανασφάλεια που έχω έχει σχέση με τη μύτη μου. Νομίζω ότι πρέπει να την κάνω πιο κλασική, αλλά φοβάμαι να πάω σε πλαστικό χειρούργο. Όσον αφορά το σώμα μου η αλήθεια είναι ότι θεωρώ ότι, επειδή τα πόδια μου είναι γυμνασμένα και μυώδη, φαίνονται πολλές φορές πιο χοντρά από ότι θα ήθελα”;έχει δηλώσει η ίδια.

Παρ’ όλα αυτά τόσο η γυμνασμένη σιλουέτα της, όσο και τα υπέροχα χαρακτηριστικά προσώπου της, την έκαναν ξεχωριστή και αγαπητή στο κοινό.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε την

Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή Αραβανή


Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην Ευαγγελία Αραβανή από το Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ)



Spread the love