Spread the love


H Χριστιάνα Μούσση είναι το μοντέλο που το γνωρίσαμε στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή στο Mega, και σε διαφημίσεις που έχουν αφήσει εποχή. Έχει στιλ, είναι όμορφη και ζαλίζει όλους όσους την δούνε με μαγιό.

Η Χριστιάνα Μούσση φέρνει τον καύσωνα, γιατί είναι ένα κορίτσι όμορφο με τέλειο σώμα και υπέροχες φωτογραφίες στα social media.. Την είχαμε γνωρίσαμε πριν χρόνια στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, όταν είχε πρωινή εκπομπή στο Mega. Πλέον έχει βρει τον δρόμο της και όταν βγαίνει στην παραλία ανεβάζει το θερμόμετρο.

Ο Μάρκος Σεφερλής είχε βαλθεί να μας τρελάνει αφού μετά τη Τζούλια Νόβα είχε επιλέξει την Χριστιάνα Μούση. Το πανέμορφο μοντέλο είναι ένα εγχώριο «αγγελάκι» που αν τη δεις δύσκολα μπορείς να ξεχάσεις.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει κάνει σεμινάρια σχεδίου μόδας. Η Χριστιάνα σχεδιάζει και ράβει και τα δικά της ρούχα ενώ ξεκίνησε το μόντελινγκ το 2008. Από τότε έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές επιδείξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η διαφορά μεταξύ στιλ και μόδας είναι η ποιότητα.

Η Χριστάνα Μούσση μας προκαλεί να φορέσουμε όχι μόνο ό,τι επιλέγει αλλά και όσα σχεδιάζει.
To site της «Dare n’ Wea»r είναι ένα πολύ πετυχημένο εγχείρημα με αρκετές followers και για αυτό έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι περήφανη. Είναι μόλις 27 ετών και έχει καταφέρει να δώσει το στίγμα της στη μόδα. Στο blog που έχει σχεδιάσει η ίδια με τους συνεργάτες της ανεβάζει προτάσεις για casual αλλά και πιο καλό ντύσιμο.

Είναι όμορφη έξυπνη και της αρέσει να προκαλεί. Το βλέμμα της είναι καθηλωτικό και τα μάτια της αλλάζουν χρώμα όταν μιλάει για αυτά που την παθιάζουν. Έχει σίγουρα πλάνα για το μέλλον της και αναμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια.

Πλέον τo site της ανήκει στην κατηγορία αυτών με την πιο γρήγορη ενημέρωση. Στόχος της είναι να παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις της μόδας, με μια δικιά του προσωπική πινελιά και οι προτάσεις είναι τόσο διαφορετικές και μοναδικές μεταξύ τους που καλύπτουν όλη την γκάμα των αναγνωστριών ως προς το στιλ τους.

«Στο Dare-n-Wear, είτε αναφερόμαστε σε κάποιο καθημερινό look ή βραδινό, σκισμένο τζιν ή pencil φούστα, δίνουμε έμφαση στην εμφάνιση της γυναίκας να είναι πάντα εντυπωσιακή.

Ποια είναι η γνώμη σου για τον άντρα και πως θα πρέπει να είναι ντυμένος;

Ο άντρας για μένα σημαίνει δυναμισμός, ασφάλεια και τρυφερότητα. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να αποπνέει το ντύσιμο του. Οι πρώτοι κανόνες της αντρικής μόδας θέλουν τις γραμμές των ρούχων τους αρκετά κλασικές με τα παντελόνια σε κλασική γραμμή να επικρατούν, όπως και τα παπούτσια Oxfords που συνδυάζονται ακόμη και με τζιν. Θεωρώ ότι οι άντρες διανύουν τη πιο σέξι ενδυματολογικά εποχή τους».

Δείτε το site της: dare-n-wear.com (Αν δεν σου ανοίξει η σελίδα του site, τότε μπορείς να δεις την σελίδα της στο Facebook)

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το Facebook II και στο Instagram

H Χριστιάνα Μούσση ήταν το κορίτσι που μας τρέλανε στο video clip του Νίκου Γκάνου «Last Summer» αλλά και στην διαφήμιση του Martini.

Δείτε κι εδώ: Facebook

Μάλιστα, στο Instagram ανεβάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες της, και με 645 δημοσιευμένες ποζες της εχει καταφέρνει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 16,8 χιλιάδες followers.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση Χριστιάνα Μούσση

Δείτε ακόμη:

Η Χριστιάνα Μούσση τα σπάει στο Instagram (ΦΩΤΟ)



Spread the love