Spread the love


Το ονόμά της εύκολα το παρεξηγεί κάποιος στην Ελλάδα αλλά για όσους παρακολουθούν τένις η  είναι το Dominika Cibulkova απόλυτο κορμί των τερέν.

Το ονόμά της εύκολα το παρεξηγεί κάποιος στην Ελλάδα αλλά για όσους παρακολουθούν τένις η  είναι το Dominika Cibulkova απόλυτο κορμί των τερέν.

Στα γήπεδα από οκτώ ετών, η Dominika Cibulkova προσπαθεί πάντα πολύ σκληρά και συνεχίζει και τροφοδοτεί με ενέργεια το εκρηκτικό της σώμα.

Σε ένα άθλημα που έχει αρχίσει να απαιτεί όλο και πιο ψηλές παίκτριες (και παίκτες), η Τσιμπούλκοβα περνάει διαρκώς στην επίθεση με βασικό όπλο τη δύναμη και την εκρηκτικότητα. Και οι εκρήξεις δεν μένουν στο γήπεδο.

Η δύναμη συνδυάζεται με την ομορφιά και η Ντομίνικα μένει στην επικαιρότητα ακόμα και εκτός γηπέδων. Οι παρουσίες σε γκαλά, περιοδικά μόδας και φωτογραφίσεις μόδας είναι συχνές, εντυπωσιακές και πολύ σέξι.

Η Dominika Cibulkova φέτος αποκλείστηκε στον 3ο γύρο του Wimbledon από την Άνα Κόνιουχ από την Κροατία, αλλά δεν στεναχωρήθηκε και πολύ καθώς απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο.

Η Σλοβάκα τενίστρια (Νο 9) είναι μαζί με τον σύντροφο της στο ελληνικό νησί και φυσικά το διασκεδάζει.

Η 28χρονη  βρίσκεται ένα χρόνο σε σχέση και έκανε την επέτειο της στη Μύκονο.

Μαγεμένη από τη Μύκονο είναι η Dominica, αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που ανάρτησε όλες αυτές τις ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την στο Facebook, Facebook1 και το Instagram

Και για όσους δεν ξέρετε την όμορρφη Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα οι παρακάτω σέξι φωτογραφίες της θα σας βάλουν στο κλίμα.

Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova

Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova Dominika Cibulkova

Dominika Cibulkova



Spread the love