Spread the love


Η σέξι τηλεπερσόνα Elizabeth Cundy απολάμβανε τον ήλιο σε resort στις Μαλδίβες την περασμένη Παρασκευή και λίγο έλειψε να μας δείξει ολόκληρο το πλούσιο στήθος της…

H Elizabeth Candy είναι γνωστή προσωπικότητα της Βρετανικής τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια δουλεύει στο «ITV» και το «OK TV».

H Βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και δεν χάνει την ευκαιρία να αποδείξει την προσωπικότητας της.

Αυτή την φορά η Elizabeth Candy αποφάσισε να μας δείξει και την σέξι πλευράς της, όχι βέβαια ότι τον υπόλοιπο καιρό οι εμφανίσεις της δεν είναι εκκεντρικές, ως καυτές, ποζάροντας με μικροσκοπικό ολόσωμο άσπρο μαγιό που τονίζει τα απίστευτα προσόντα που διαθέτει, στις Μαλβίδες, όπου πήγε για τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής τηλεοπτικής εκπομπής που παρουσιάζει στην χώρα της.

Η μελαχρινή, καλογυμνασμένη 47χρονη παρουσιάστρια, περπάτησε στη λευκή άμμο των παραδεισένιων νησιών με το sexy μαγιό της και δημιούργησε «τσουνάμι» θαυμασμού από ανδρικά βλέμματα.

Δείτε την Lizzie Candy στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε την στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy Elizabeth Cundy

 

 



Spread the love