Spread the love


Η Maria Garcia σύζυγος του επιθετικού Φελίπε Καϊσέδο της Πριμέρα, που παίζει στην Εσπανιόλ, ξεσήκωσε τη Μύκονο και όχι άδικα αφού το κορίτσι αυτό είναι μοντέλο επικών διαστάσεων. Μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες της από το νησί των ανέμων και ζήλεψαν όλοι όσοι την ακολουθούν.

Από άλλον πλανήτη είναι η Maria Garcia που μόλις πάτησε το πόδι της στη Μύκονο καταλάβαμε όλοι ότι αυτό το κορίτσι είναι κάτι περισσότερο από μια όμορφη γυναίκα.

Η Ισπανίδα Maria Garcia, σύζυγος του επιθετικού της Εσπανιόλ, Φελίπε Καϊσέδο, άφησε ξερούς όλους όσοι τη συνάντησαν στη Μύκονο αυτές τις ημέρες.

Το ζευγάρι επέλεξε το νησί του Αιγαίου για τις διακοπές του λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από το Εκουαδόρ, μαζί με την γυναίκα τους Maria Garcia άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μάλιστα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Maria Garcia στο Instagram τα πάει υπέροχα αφού με 559 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει τραβήξει πάνω της περισσότερους από 309 χιλιάδες Followers.

Τι κι αν είναι μητέρα, εντούτοις διαθέτει ένα πολύ ερωτεύσιμο σώμα, γυμνασμένο και πολύ επιθυμητό.

Δείτε τη στο Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Maria Garcia Maria Garcia Maria Garcia Maria Garcia Maria Garcia Maria Garcia Maria Garcia Maria Garcia Maria Garcia Maria Garcia Maria Garcia Maria Garcia Maria Garcia



Spread the love