Spread the love


Η 29χρονη Ιταλίδα Raffaella Fico συνοδευόμενη από τον 44χρονο αρρεβωνιαστικό της Alessandro Moggi άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο νησί των ανέμων. Όσο για το κορμί της ούτε κουβέντα. Απολαύστε άφοβα..

Η αρραβωνιασμένη Raffaella Fico και Alessandro Moggi ήρθαν στις αρχές του μήνα για διακοπές στην Ελλάδα, στο νησί της Μυκόνου. Αλλά μαζί τους ήρθαν και οι οι παπαράτσι, γιατί η αγάπη τους και ο έρωτά τους έχει αφήσει εποχή.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί για πάνω από ένα χρόνο, φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια διακοπών στη Μύκονο να διασκεδάσουν κάνοντας αγκαλίτσες με «καυτά» φιλιά κάτω από τον ήλιο περιμένοντας την ημέρα του γάμου..

Σύντομα θα παντρεύουν, αλλά εν τω μεταξύ απολαμβάνουνε τις διακοπές σαν μια προκαταβολή του μήνα του μέλιτος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η 29χρονη Raffaella Fico και ο 44χρονος Alessandro Moggi φωτογραφήθηκαν από παπαράτσι του εβδομαδιαίου περιοδικού «Chi» στην Μύκονο σε ένα άκρως ερωτικό παιχνίδι.

Εκτός από το μπάνιο όμως απόλαυσαν και δείπνο σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο σε μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο Instagram, που αναδεικνύει τις καμπύλες της. Στην ανάρτηση της κάνει λόγο για τον γάμου τους, απλά λείπει η ημερομηνία …

Η Raffaella Fico έχει γεννηθεί στις 29 τον Ιανουάριο του 1988 στην Cercola, επαρχία της Νάπολης και είναι ένα επιτυχημένο showgirl, μοντέλο, ηθοποιός, τηλεοπτική παρουσιάστρια και τραγουδίστρια με καριέρα στην Ιταλία.

Δείτε την σελίδα της: raffaellafico.it

Η καριέρα του ξεκίνησε το 2007, όταν κέρδισε την έκδοση ΧΧ του διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Grand Prix» και αυτή της η νίκη την έβαλε στον κόσμου του ιταλικού show biz.

Δείτε την στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Raffaella Fico Raffaella Fico Raffaella Fico Raffaella Fico Raffaella Fico Raffaella Fico Raffaella Fico Raffaella Fico Raffaella Fico Raffaella Fico Raffaella Fico Raffaella Fico



Spread the love