Spread the love


Η Izabel Goulart είναι μια τέλεια γυναικεία παρουσία, που σχετίζεται ερωτικά με τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέβιν Τραπ, που μετά τους αγώνες στο Confederations Cup, που έγινε φέτος στην Ρωσία, πήρε την Izabel και ήρθαν στη Μύκονο για διακοπές.

Η 32χρονη Izabel Goulart είναι μια τέλεια γυναικεία παρουσία, που σχετίζεται ερωτικά με τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέβιν Τραπ, και είναι ακόμα ένα διάσημο ζευγάρι που πέρασε από το νησί των ανέμων, ανεβάζοντας φωτογραφίες τους στο Instagram

Έπαθαν πλάκα όσοι είδαν από κοντά με το κορίτσι του τερματοφύλακα στη Μύκονο!

Το κορίτσι του τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέβιν Τραπ, δεν είναι όποια κι όποια. Ο λόγος για την Izabel Goulart (Ιζαμπέλ Γκουλάρ) που είναι διάσημο τοπ μόντελ και δίκαια θεωρείται μία από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη.

Ο διεθνής γκολκίπερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γερμανίας στο Confederations Cup, που έγινε φέτος στην Ρωσία, πήρε αμέσως την Ιζαμπέλ και ήρθαν στη Μύκονο για διακοπές.

Και η πρώτη φωτογραφία που πόσταρε η καυτή Βραζιλιάνα από το νησί γκρέμισε το Instagram, παίρνοντας περίπου 140.000 likes μέσα σε 18 ώρες! Οι 3.700.000 followers της έπαθαν την πλάκα με το τέλειο κορμί της..

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι αγγελάκι της Victoria’s Ssecret, και είχε φορέσει το διάσημο κόκκινο ολόσωμο μαγιό στην κινηματογραφική ταινία Baywatch (2017).

Tο όνομά της συγκαταλέγεται στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, με την καριέρα της να εκτοξεύεται ολοένα και περισσότερο.

Αυτό το αγγελάκι της Victoria’s Secret μας έστειλε αδιάβαστους (ΦΩΤΟ)

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love