Spread the love


Φωτιά έβαλε η Κατερίνα Στικούδη που πόζαρε με το στρινγκ της στην παραλία… Απολαύστε την ελεύθερα!

Η Κατερίνα Στικούδη είναι μια σέξι παρουσία που έτσι και αλλιώς δεν περνά απαρατήρητη, πόσο μάλλον όταν φορά και μικροσκοπικό μπικίνι μαγιό!

Πάντα μας ξεσηκώνει αυτό το κορίτσι, τη μια με τις φωτογραφίες που «ανεβάζει» και την άλλη με τις εμφανίσεις της, όπου τραγουδάει, σε όποιο event συμμετέχει ή είναι καλεσμένη, αλλά και στην παραλία το καλοκαίρι.

Πήγε για μπάνιο στη Βάρκιζα και αναστάτωσε όλη την παραλία με το καλογυμνασμένο κορμί της. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη που την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να βγαίνει από τη θάλασσα φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, που έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της.

Μαυρισμένη και με μακριά μαύρα μαλλιά, που τα είχε φτιάξει σε κοτσιδάκια, η Κατερίνα Στικούδη χαλάρωσε στην ξαπλώστρα, κάτω από τον αττικό ήλιο.

Δείτε την στο Facebook το Twitter και στο Instagram

Απολαύστε τις ασύλληπτες πόζες από την Κατερίνα Στικούδη στην παραλία με το «καυτό» μαγιό στρινγκ και την τέλεια πίσω όψη της που είναι σκέτη κόλαση!

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Κατερίνα Στικούδη (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη

 



Spread the love