Spread the love


Η 27χρονη Kimberley Garner ασχολείται με την υποκριτική και έγινε γνωστή, από το δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι «Made In Chelsea» συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις τέλειες αναλογίες της όπου και αν εμφανιστεί. Αυτή τη φορά τα έδωσε όλα.

Από τότε θεωρείται ως μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεπερσόνες, με εμφανίσεις σε όλα τα κοσμικά events και φωτογραφήσεις σε διάφορα-κυρίως αντρικά- περιοδικά.

Από τον Μάιο του 2013 η Garner λάνσαρε μια σειρά από μαγιό, η οποία έλαβε τις καλύτερες κριτικές.

Η όμορφη ξανθιά, η οποία έγινε γνωστή στη Μεγάλη Βρετανία από το δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι «Made In Chelsea», ξεκουράζεται κάνοντας βόλτες σε εξωτικές παραλίες και φυσικά αναστατώνοντας τους λουόμενους με τα μικροσκοπικά της μπικίνι, όπως αυτό που απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά σε σκάφος στο Sτ. Tropez με ένα πολύ κομψό ολόσωμο μαγιό που αναδείκνυε τα τέλεια οπίσθιά της, και έκανε τους άντρες της παρέας της να αναστενάξουν. Ίσως αυτός είναι ακόμα ένας λόγος που οι φωτογραφίες της έκαναν πολύ γρήγορα τον γύρο του κόσμου κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Kimberley Garner έχει γεννηθεί στις 7 Μαρτίου του 1990, και εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση κάνει και ορισμένες επιτηδευμένες «απερισκεψίες», οπότε καταφέρνει οι φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του κόσμου ως «σέξι ατυχήματα» αλλά αυτό εμάς καθόλου δεν μας ενοχλεί.

Δείτε την σελίδα της: kimberleylondon.com

Είναι κόρη του εκατομμυριούχου κατασκευαστή σπιτιών Russell Garner, και τον Μάιο του 2013 ξεκίνησε την δική της επιχείρηση ως σχεδιάστρια μαγιό με την εμπορική επωνυμία «Kimberley London Ltd»..

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner

Δείτε ακόμα:

Η Kimberley Garner με sexy αρχαιοελληνικό φόρεμα (ΦΩΤΟ)



Spread the love