Spread the love


Ο λογαριασμός της Kara Del Toro στο Instagram είναι από τους πολλά υποσχόμενους με τολμηρές πόζες που βοηθούν στην αναγνωρισιμότητα της.

Η Kara Del Toro, είναι ανερχόμενο μοντέλο, το οποίο πρόσφατα άνοιξε τα φτερά του υπογράφοντας συμβόλαιο με μεγάλο πρακτορείο. Το πληθωρικό της μπούστο είναι το δυνατό της σημείο και φροντίζει να το αναδεικνύει.

Η 25χρονη Τεξανή  ανεβαίνει σιγά σιγά τα σκαλιά του modelling και μέρα με τη μέρα κατακτά τόσο τον κόσμο των περιοδικών, όσο και των social media με 350 χιλιάδες followers στο Instagram.

Η χυμώδης καλονή έχει υπογράψει με το Elite Models στο Λος Άντζελες και έχει ποζάρει τόσο για μεγαλα brands ρούχων, ενώ έχει παίξει και σε διαφημιστικό για το Tex Mex Burger της fast food αλυσίδας Carl’s Jr. Πλούσιο το βιογραφικό της, όσο και οι καμπύλες της.

Η Kara, έχει αρχίσει να μαθαίνει να παίζει καλά το παιχνίδι των social media και να κρατά σε… εγρήγορση τους χιλιάδες θαυμαστές της. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι από τους πολλά υποσχόμενους με τολμηρές πόζες που βοηθούν στην αναγνωρισιμότητα της.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Η Kara, ανεβάζει σέξι εικόνες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram της κυρίως με μπικίνι και προσελκύει πάντα  χιλιάδες likes.

Δείτε την κουκλάρα Kara Del Toro με καυτά bikini στην παραλία και όχι μόνο

Kara Del Toro

 



Spread the love