Spread the love


Η γοητευτική Ελληνίδα ηθοποιός Μαρία Κορινθίου ξετρελαίνει τους φίλους που την ακολουθούν στο Instagram όταν ποζάρει με μαγιό στην παραλία. Φέτος μάλιστα δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ μια που όλα της πήγαν καλά, και αυτό φαίνεται.

Η μελαχρινή καλλονή μοιράζεται για τους follower στο Instagram, που την ακολουθούν πιστά, και ποζάρει σε σέξι φωτογραφίες με φόντο τα καταγάλανα νερά της θάλασσας.

Κάθε ανάρτησή της μελαχρινής καλλονής και ηθοποιού με μαγιό, αποσπά χιλιάδες like και ενθουσιώδη σχόλια. Έτσι, η Μαρία Κορινθίου και φέτος το καλοκαίρι μοιάζει να είναι στα καλύτερα της, και έτσι μοιάζει να είναι ακόμη πιο λαμπερή μέσα στα πολύ εντυπωσιακά μαγιό της.

Μάλιστα, μια ανάρτηση της ηθοποιού που ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη της έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να την λατρέψουν.

Φόρεσε ένα μαύρο κορμάκι και ασορτί ψηλοτάκουνα πέδιλα και πόζαρε μπροστά από τον καθρέφτη της. Η σούπερ «καυτή» της ανάρτησή της στο Instagram, απέσπασε περισσότερα από 15.000 like και κολακευτικά σχόλια. Οι καμπύλες της ηθοποιού «μοιράζουν εγκεφαλικά» στους διαδικτυακούς της φίλους που ζητούν από την γοητευτική Μαρία λίγο έλεος!

«Τι κάνεις ρε Μαρία, θέλεις να μας τρελάνεις; Σκορπάς εγκεφαλικά με το θεϊκό κορμί σου!», της έγραψε ένας follower.

Ωστόσο η Μαρία, δεν αφιερώνει τη φωτογραφία της στον ανδρικό πληθυσμό αλλά στις γυναίκες. «Σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω», έγραψε αναρτώντας τη φωτογραφία της.

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στη Μαρία Κορινθίου (ΦΩΤΟ)

Τέλος, η Μαρία Κορινθίου στο Instagram έχει κάνει καταπληκτική δουλειά αφού έχει καταφέρει με 1,777 δημοσιευμένες της φωτογραφίες να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 289 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το Facebook mariakorinthiou collection και στο Instagram

Τα δάκρυα της Μαρίας Κορινθίου σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση:

Απολαύστε μια μικρή αναδρομή στις φωτογραφίες που ανεβάζει η δική μας Μαρία Κορινθίου στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram:



Spread the love