Spread the love


Νικήτρια του διαγωνισμού καλλιστείων Star Hellas 2017, ο οποίος διεξήχθη πριν από μερικές ημέρες στην Πάτρα, αναδείχθηκε η Μαρία Ψηλού από το Αίγιο.


Ο διαγωνισμός ομορφιάς Star Hellas 2017 διεξήχθη, στην Πάτρα, με την όμορφη Μαρία Ψηλού από το Αίγιο να κερδίζει το πολυπόθητο στέμμα.

Η 20χρονη Μαρία είναι φοιτήτρια φιλοσοφικής στο πανεπιστήμιο της Πάτρας, ασχολείται με το Tae Kwon Do και το Kick Boxing, ενώ  η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ ξεκίνησε δειλά δειλά.

«Βάζω προτεραιότητα τις σπουδές μου. Γιατί η φιλοσοφική θα μου ανοίξει πόρτες και παράλληλα και μετά την ενασχόληση μου με το χώρο της μόδας», λέει η ίδια που κρατάει χαμηλούς τόνους, παρά την πρωτιά στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Η καλλονή, φορώντας πλέον την κορδέλα της Star Hellas, ετοιμάζεται να ταξιδέψει για το εξωτερικό ώστε να εκπροσωπήσει τη χώρα σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Η Μαρία Ψηλού είναι ωραία και το γνωρίζει. Κάθε φωτογραφία που ανεβάσει στο διαδίκτυο, προκαλεί πάταγο, ενώ έχει δείξει τις δυνατότητες που έχει για να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και στην πασαρέλα, έχοντας πάρει τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος και της Star Hellas 2017.

Η Μαρία Ψηλού είναι ένα κορίτσι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο λόγω εμφάνισης. Όμως πέρα από αυτό δείχνει να έχει προσωπικότητα με άποψη που δεν διστάζει να την εκφράζει.

Πέρα από την προσωπικότητά της, η Μαρία έχει ανάψει φωτιές με την παρουσία της στο Instagram.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε την…

Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού Μαρία Ψηλού

 



Spread the love