Spread the love


H Μαριάννα Μπαφίτη κέρδισε με το σπαθί της το τίτλο Σταρ Πιερίας το 2016, και βλέποντας τις υπέροχες φωτογραφίες της, καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι αυτό το κορίτσι αξίζει πολύ περισσότερα, ιδίως όταν δειγματίζει μαγιό.

Η Μαριάννα Μπαφίτη είναι ένα μοντέλο με όλη την σημασία της λέξης. Σχεδόν αλαβάστρινη, με τέλειο σώμα, και πολύ όμορφα και γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Το κορίτσι που όλοι οι άντρες θα ήθελαν στο πλευρό τους.

Η Μαριάννα Μπαφίτη είναι «σκορπιός» στο ζώδιο, και βγαίνει τις βόλτες της συχνά στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, αλλά αγαπημένος προορισμός είναι η Αμερική.

Τα τρία επίθετα που τη χαρακτηρίζουν, όπως είχε εξομολογηθεί σε μια παλαιότερη συνέντευξή της είναι «εγωίστρια, κοινωνική και ευχάριστη»..

Είναι ο απόλυτος θηλυκό, με πλούσιες καμπύλες και αστραφτερά μάτια που «ανεβάζει» τη ψυχολογία με τις φωτογραφίες της.

Η Μαριάννα Μπαφίτη κατάγεται από την Πάρο και τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει συμβουλευτική Ψυχολογία.

Με την εμφάνιση της έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε πολλά fashion shows και οι φωτογράφοι θέλουν να συνεργάζονται διαρκώς μαζί της καθώς έχει τρομερή φωτογένεια και ξέρει τι ζητά ο φωτογραφικός φακός.

Είναι μια κοπέλα που απολαμβάνει τη νυχτερινή διασκέδαση και φροντίζει να επισκέπτεται διάφορα καταστήματα της συμπρωτεύουσας για να περάσει καλά με την παρέα της.

Η γυμναστική και ο χορός αποτελούν καθημερινή συνήθεια στη ζωή της και φροντίζει να τρέφεται με υγιεινά προϊόντα για να διατηρεί τη σιλουέτα της.

Οι άνδρες υποκλίνονται στο πέρασμα της και πολλοί είναι αυτοί που τη φλερτάρουν. Η Μαριάννα Μπαφίτη όμως θέλει στο πλευρό της «έναν άνδρα περιποιημένο εμφανισιακά αλλά αυτό που μετράει πάνω από όλα για εκείνη είναι ο χαρακτήρας«. .

Αποφασισμένη να τελειώσει με τη σπουδές της και να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτές, θέλει να βρίσκεται παράλληλα στο επίκεντρο της μόδας για να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες της.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Μαριάννα Μπαφίτη πήρε μέρος στα Καλλιστεία Πιερίας στη Κατερίνη, όπου και π έλαβε την πρώτη θέση. Έτσι, φόρεσε το στέμμα και την κορδέλα της νικητήριας στα τοπικά καλλιστεία «The Star of North» και έλαμψε ως «Star Πιερίας 2016».

Στο istagram έχει καταφέρει με μόνο 257 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να αποκτήσει περισσότερους από 70,1 χιλιάδες ακόλουθους.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε ακόμα:

Μαριάννα Μπαφίτη: Η κοπέλα που όλοι θαυμάζουν (ΦΩΤΟ)



Spread the love