Spread the love


Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μπορεί να μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ εντελώς τυχαία αλλά δεν άργησε να χαράξει την δική της πορεία.

H Ναυσικά μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ εντελώς τυχαία. Την εποχή που εργαζόταν σε κάποιο καφέ, μια κοπέλα τής πρότεινε να συνεργαστεί με ένα πρακτορείο.

Στην αρχή ήταν αρκετά επιφυλακτική, αλλά γρήγορα έλαβε μέρος σε ένα casting για την πρωινή εκπομπή του Μega, στο οποίο εντυπωσίασε. Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της ήταν στο «Πρωινό mou» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Η μελαχρινή καλλονή συνέχισε να εργάζεται ως μοντέλο και έχει συμμετάσχει σε πολλά τηλεοπτικά διαφηµιστικά σποτ, editorial µόδας και φωτογραφίσεις για μεγάλες εταιρείες ρούχων, κοσμημάτων και καλλυντικών, ενώ στη ζωή της έχει μπει για τα καλά και το pole dancing.

https://www.instagram.com/p/BEGPmJ7pp0A/

https://www.instagram.com/p/BDYm1xqpp5n/

https://www.instagram.com/p/BBj1ECKpp17/

Η συμμετοχή της στο video clip του Νίκου Οικονομόπουλου για το τραγούδι «Μη φύγεις τώρα» είναι μια δουλειά που έχει ξεχωρίσει. Σημαντική εμπειρία για εκείνη είναι και ένας μικρός ρόλος που κράτησε στην πολυβραβευμένη ταινία μικρού μήκους του Αντώνη Σωτηρόπουλου «Ελεύθερη βούληση». Έχει φωτογραφηθεί για λογαριασμό μεγάλων εταιριών, ενώ έχει περπατήσει και στο Madwalk για τον σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου.

 

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι ένα κορίτσι γέννημα θρέμα των Δυτικών Προαστίων της Αθήνας που εντυπωσιάζει με το παρουσιαστικό της. Είναι ένα μοντέλο διαφορετικό από τα άλλα, έχει χειλάρες, έχει βλέμμα κόλαση, έχει τα πάντα.

Και το γράφουμε από την αρχή. Το κορίτσι είναι δεσμευμένο και πολύ δύσκολο να το πλησιάσει κανείς, αφού έχει σχέση με τον ηθοποιό Κώστα Σόμμερ.

Κι αυτό διότι φέρει μυαλό. Έχει απαιτήσεις… και επιχειρήματα.

Δείτε την στο Facebook,  και το Instagram

Το απόλυτο τεστ για να δείτε πόσο εγκρατής είστε. Δείτε τις  φωτογραφίες της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και θα μείνετε “άφωνοι”.

https://www.instagram.com/p/BWQEIovlcvC/?taken-by=nafsika_p&hl=el

  

Δείτε άλλο ένα καυτό αφιέρωμα στην Ναυσικά από το Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

 



Spread the love