Spread the love


Για λογαριασμό της ιταλικής έκδοσης του περιοδικού GQ πόζαρε η Sharon Stone, υπενθυμίζοντάς μας για μια ακόμα φορά ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Για λογαριασμό της ιταλικής έκδοσης του περιοδικού GQ πόζαρε η Sharon Stone, υπενθυμίζοντάς μας για μια ακόμα φορά ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Αυτή η γυναίκα αρνείται πεισματικά να μεγαλώσει. Η 59χρονη σήμερα  διατηρεί αναλλοίωτη τη φυσική λάμψη της και την ομορφιά της, χωρίς να προσπαθήσει πολύ.

Η Sharon Stone ξέρει να παίζει με τον φακό. Φορώντας ένα μαύρο πουκάμισο, μαύρο εσώρουχο και σέξι thigh high boots λικνίστηκε σε σαγηνευτικό ρυθμό μαγνητίζοντας και παρασύροντας τον φακό. Η νεανικότητά της φαίνεται ότι είναι καλά «προστατευμένη». Οι αναλογίες της δείχνουν μια γυναίκα που δεν έχει αφήσει το χρόνο να την αγγίξει.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Ιnstagram η ίδια δημοσίευσε βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης ευχαριστώντας το team που επιμελήθηκε το ομολογουμένως σαγηνευτικό look της.

Αν και πλησιάζει στην έκτη δεκαετία της ζωής της, διατηρεί τον μύθο της γυναίκας sex symbol. Μεγαλώνοντας η η ηθοποιός ωριμάζει σαν το καλό κρασί.

Είναι ορισμένες γυναίκες, οι οποίες, όσο και αν περάσουν τα χρόνια, δεν σταματούν να φαίνονται όσο σέξι ήταν στην αρχή της καριέρας τους.

Μερικές από αυτές είναι η Σάλμα Χάγιεκ, η Πενέλοπε Κρουζ, η Τζένιφερ Λόπεζ και φυσικά, η Sharon Stone!

Η Sharon Stone μας «κέρδισε» περίπου 25 χρόνια με τις ερωτικές σκηνές από την ταινία «Βασικό Ένστικτο». Σήμερα, στα 59 της, η γυναίκα αυτή ποζάρει με μαγιό και ακόμα φαίνεται αψεγάδιαστη. Η διάσημη ηθοποιός παραδέχεται μιλώντας στην Oprah Wihnfrey πως της αρέσει που ακόμη τη θεωρούν σέξι.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Γι’ αυτό ακόμα κάνει ότι μπορεί για να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με τα κάλλη της, είτε με τις φωτογραφίες που αναρτά στα asocial media, είτε με τις καυτές φωτογραφήσεις της σε περιοδικά, είτε με τις φωτογραφίες που της βγάζουν οι παπαράτσι.

Δείτε την σε άλλες καυτές πόζες…

Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone

 

 



Spread the love