Spread the love


Ο πάμπλουτος και διάσημος «βασιλιάς του Ιnstagram» με τους 22.600.000 fοllowers μπήκε στον «σωστό» δρόμο για χάρη ενός μοντέλου, που ονομάζεται Sofia Bevarly.

Η ζωή του Dan Bilzerian ήταν ένα απέραντο κρεβάτι. Μια εποχή ο πάμπλουτος παίκτης του πόκερ κοιμόταν, όπως έχει δηλώσει, ακόμα και με 17 γυναίκες μέσα σε μία εβδομάδα, μετατρέποντας το σπίτι του σε άντρο ακολασίας.

Δείτε τον στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Σήμερα ο 37χρονος playboy ισχυρίζεται πως μπαίνει στον ίσιο δρόμο. Αιτία γι’ αυτή την απροσδόκητη αλλαγή στη ζωή του «κατά συρροή επιβήτορα» είναι φυσικά μια γυναίκα.

Sofia Bevarly

Ο λόγος για τη Sofia Bevarly ,16 χρόνια μικρότερή του και μοντέλο στο επάγγελμα, με σπουδές στον Εθνικό Πανεπιστήμιο της Φλόριντα.

Τα νέα επιβεβαίωσε ο ίδιος στο περιοδικό «Square Mile»: «Ναι, έχω κοπέλα. Πρώτη φορά; Ε, είχα και στο παρελθόν κοπέλα αλλά έκανα σεξ και με άλλες».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα pool party, αλλά η γνωριμία τους δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε ρομαντική.

«Νομίζω ότι εκείνη την ημέρα είχα πάει με άλλες τρεις κοπέλες. Αρχίσαμε να πιανόμαστε… Είναι λίγο διαφορετική, καταλαβαίνεις; Είναι έξυπνη, άνετη και της αρέσουν πολλά από τα πράγματα που αρέσουν σε εμένα. Άρα, εδώ είμαστε!» ήταν η γλαφυρή περιγραφή του στον δημοσιογράφο.

Αν και η ζωή του Dan Bilzerian θυμίζει τραβηγμένο σενάριο χολιγουντιανής ταινίας, οι προκλητικές φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram αποδεικνύουν τα ανομολόγητα. Οι περισσότερες μάλιστα εξ αυτών συνοδεύονται από εξίσου σεξιστικές λεζάντες όπως: «Ενας άντρας πρέπει πάντα να κρατά το σπίτι του καθαρό… Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το καθαρίζει και ο ίδιος».

Sofia Bevarly Sofia Bevarly

Ο ίδιος δήλωσε ότι προτού γνωρίσει τη Sofia κοιμόταν με 17 γυναίκες την εβδομάδα.

Η κατάξανθη και «καμπυλωτή» ποζάρει σε πολλές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου ο Dan έχει στήσει το βασίλειό του και όχι μόνο. Το σέξι κορίτσι μόνο στο Instagram ακολουθείται πάνω από 340.000 followers και αναμέτεται φυσικά να αυξηθεί αυτός ο αριθμός, μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον “βασιλιά του Instagram.

Sofia Bevarly

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Αμφότεροι ποζάρουν στον φακό στα σκαλιά του ιδιωτικού του τζετ με την ακόλουθη λεζάντα: «Βγαίνουμε ραντεβού». Σε άλλο στιγμιότυπο, η Sofia Bevarly ποζάρει στο πλευρό του playboy με μπικίνι και τον ίδιο να τη δροσίζει στο σκάφος του.

Άλλη φωτογραφία την απεικονίζει να «ιππεύει» μια γηραιά γιγάντια χελώνα, 100 ετών, στα Νησιά Γκαλάπαγκος. Η εν λόγω φωτογραφία αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Bilzerian στο Ιnstagram προκαλώντας δυσμενή σχόλια.

Απολαύστε το μοντέλο σε καυτές φωτογραφίες…

Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly Sofia Bevarly

 



Spread the love