Spread the love


Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν είκοσι χρόνια από τότε που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο Playmate της χρονιάς από τους αναγνώστες του Playboy, παρόλα αυτά η Victoria Silvstedt καταφέρνει πάντα να εντυπωσιάζει με τα κάλλη της όταν στήνεται στο φακό.

Το μοντέλο έγινε διάσημο μέσα από τις φωτογραφίσεις που έκανε για τα εξώφυλλα του Playboy. Η πορεία της στον χώρο της μόδας σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι μετοχές της εκτοξεύθηκαν.

Ως μοντέλο δεν διέπρεψε ποτέ στον χώρο της μόδας. Η ειδικότητά της ήταν οι γυμνές φωτογραφίσεις όπου διέπρεψε και διαπρέπει. Παράλληλα, η σουηδέζα –γεννημένη στις ΗΠΑ- καλλονή δοκίμασε τις δυνάμεις της ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές για να καταλήξει τελικά τηλεοπτική προσωπικότητα με ειδίκευση στην παρουσίαση εκπομπών «κοινωνικού» περιεχομένου και βραβεύσεων.

 Η Victoria Silvstedt είναι 42χρονών αλλά όπως θα δείτε στις φωτογραφίες της μοιάζει για πολύ νεότερη, ενώ το σώμα της εκτός από καλογυμνασμένο είναι και αψεγάδιαστο.
Αυτά είναι μερικά από τα πιο καυτά στιγμιότυπα της σουηδέζας σεξοβόμβας τα τελευταία χρόνια:

Τον Ιανουάριο του 2015 βρέθηκε στην ηλιόλουστη Καραϊβική όπου πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απολαυάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα στις υπέροχες παραλίες του νησιού St. Barts. Το πρώην κουνελάκι του «Playboy», Victoria Silvstedt, έχει αφήσει πίσω της εδώ και καιρό το μόντελινγκ και τις σέξι φωτογραφήσεις και ασχολείται με τη νέα σειρά ρούχων παραλίας που έχει λανσάρει μαζί με τη σχεδιάστρια Marie Meili και ονομάζεται Very By Victoria Silvstedt.

Η σειρά αυτή περιλαμβάνει σούπερ σέξι ρούχα για τη θάλασσα (μαγιό, παρεό, μπουρνούζια) τα οποία ξεκινούν από τα 20 ευρώ και είναι προσιτά για όλους. Οσο για την τέλεια εμφάνισή της η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της ότι προσέχει πολύ τη διατροφή της και γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά. Τους καλοκαιρινούς μάλιστα μήνες επειδή ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια, διατηρεί τη φόρμα της κάνοντας κολύμπι και άλλα θαλάσσια σπορ.

Την ίδια χρονιά ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει στο νότια της Γαλλίας στο πολυτελές σκάφος, Daddy Cool, στο οποίο έκανε τις διακοπές της φορώντας ένα κίτρινο-καναρινί μικροσκοπικό μπικίνι, από τη δική της συλλογή.Αυτή της η φωτογραφία μάλιστα, στην οποία φοράει το συγκεκριμένο μπικίνι, απέσπασε πάνω από 3 χιλιάδες likes μόλις την ανέβασε στο Instagram, σε λίγα λεπτά. Και μετά τις βουτιές στη δροσερή θάλασσα, η Victoria κατέβηκε σε μια παραλία για να πάρει κάτι. Και όσο για τα γυαλιά ηλίου που  κρατούσε, το πιθανότερο είναι να τα είχε  για το αμερικανικό Halloween εκείνης της χρονιάς.

Το Σεπτέμβριο του 2016 είχε έρθει στην Μύκονο.  Μαζί με τον σύντροφό της βρέθηκε πρόσφατα στη Μύκονο και απόλαυσαν τις διακοπές τους. Φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό που τόνιζε τις σέξι καμπύλες της, αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό.

Τέλος τον Ιανουάριο του 2017 η Victoria Silvstedt βρέθηκε στην παραλία St. Barts στην Φλόριντα και μαγνήτισε τα βλέμματα.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο  Instagram

Δείτε και την σελίδα της: victoriasilvstedt.com

Απολαύστε την σε άλλο ένα καυτό αφιέρωμα:

Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt

Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt

Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt Victoria Silvstedt

 Δείτε ακόμα:


Spread the love