Spread the love


Η Ελένη Χατζίδου το ανέβασε στα social media και κέντρισε το ενδιαφέρον με τα εντυπωσιακά προσόντα της!

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, που φαίνεται να χώρισε με τον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο ήταν μαζί τα τελευταία χρόνια και «ξεσκάει», κάνοντας τις βουτιές της στη θάλασσα.

Η ίδια τράβηξε βίντεο τον εαυτό της φορώντας ένα “καυτό” μπικίνι, που δεν μπορούσε να… συγκρατήσει με τίποτα το πλούσιο στήθος της και μοίρασε εγκεφαλικά στο intagram.

Η τραγουδίστρια φορώντας ένα μαύρο μπικίνι μαγιό απόλαυσε τις βουτιές της Βουλιαγμένη και την ηλιοθεραπεία της ενώ έβγαλε και μια selfie που πόσταρε στο instagram.

Δείτε τη στο Facebook το Twitter και στο Instagram

Πιο ανανεωμένη από ποτέ, η φρεσκοχωρισμένη Ελένη Χατζίδου απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη… μόνη! Άφησε στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της για ξεκούραση.

Η Ελένη Χατζίδου επέλεξε για την διαμονή της, ένα πολυτελές ξενοδοχείο όπου βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης.

Η ίδια εκτός από το παραπάνω βίντεο που δημοσίευσε, ποστάρει καθημερινά στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Οι στιλιστικές της επιλογές αλλά κυρίως το καλογυμνασμένο κορμί της προκαλεί “αναστάτωση” στους διαδικτυακούς της φίλους, που σπεύδουν να της κάνουν κολακευτικά σχόλια.

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου Ελένη Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου

 

 

 

 

 



Spread the love