Spread the love


Η 23χρονη Yovanna Ventura είναι το απόλυτο όπλο των social media αφού κατόρθωσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και με πολύ επιλεγμένες φωτογραφίες που ανεβάζει να γίνει το κορίτσι είδωλο για τους λάτρεις του γυναικείου φίλου. Αξίζει να την ακολουθήσεις.

Η Yovanna Ventura είναι ακόμα ένα παράδειγμα της δυναμικής των social media, αφού και δόξα έχει και βλέπει τους φίλους της να μεγαλώνουν με γεωμετρική πρόοδο. Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, όλα τα μεγάλα περιοδικά, στους ιστοτόπους τους της έχουν κάνει μεγαλειώδη αφιερώματα.

Η φήμη της άρχισε να απογειώνεται όταν σκανδαλοθηρικά έντυπα έγραφαν για την σχέση της με τον Justin Bieber, αλλά αυτό πραγματικά δεν την πείραξε, αφού ασχολήθηκαν μαζί της όλα τα media.

Μέχρι τότε κανείς δεν γνώριζε τίποτα γι αυτή την κοπέλα και την ζωή της στο Μαϊάμι.

Είναι από τα κορίτσια με πολύ γλυκά χαρακτηριστικά, που ξέρει να κυνηγά με πάθος τη φήμη και τη δόξα. Μέχρι στιγμής έχει πετύχει χωρίς κόπο να κερδίσει τον μαγικό αριθμό των 5,1 εκατομμυρίων followers στο Instagram, ενώ το όνομά της φιγούραρε στις ταμπλόιντ παγκοσμίως.

Μάλιστα, όπως λένε οι ειδικοί, έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό στο Instagram και σίγουρα αξίζει τον θαυμασμό των αντρών, αφού γνωρίζει καλά ότι μόλις φορέσει μαγιό τα μάτια δεν ξεκολλάνε από πάνω της.

Όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν, τα μαγιό γράφουν επάνω της, και διαγράφουν τις τέλειες σωματικές της αναλογίες που πολλές θα ζήλευαν. Θεϊκό μπούστο, καλοσχηματισμένοι γλουτοί και μέση δαχτυλίδι. Αυτός είναι ο τέλειος συνδυασμός της επιτυχίας.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love