Spread the love


Η Aida Domenech Pascual είναι μια διάσημη Blogger της Ισπανίας που κατόρθωσε πολύ γρήγορα να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο με τα ταξιδιωτικά της βίντεο. Ήρθε Σαντορίνη, και μετά έδειξε όλο το στήθος της κατά λάθος, αλλάζοντας μαγιό στην παραλία.

Η Aida Domenech Pascual γεννήθηκε στην Βαρκελώνη στις 23 Οκτωβρίου 1990 και είναι μια πολύ γνωστή blogger στα κοινωνικά δίκτυα ως «Dulceida». Ήταν νικήτρια του ευρωπαϊκού βραβείου «Best Style Fashion Blog» στην εβδομάδα μόδας του Βερολίνου. Επί του παρόντος, το ιστολόγιό της έχει πάνω από 94530 επισκέψεις κάθε μέρα, οι οποίες, χάρη στη δημοτικότητά του σχεδόν σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, τράβηξε την προσοχή διαφόρων χορηγών.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Aida άρχισε να σπουδάζει στη Μαδρίτη ηθοποιός, ενώ σήμερα εργάζεται σε ένα από τα καταστήματα της Zara, όπου έγινε διευθύντρια.. Δημιούργησε το Blog του τον Νοέμβριο του 2008 και από την εκπληκτική του υποδοχή έφυγε από τη δουλειά της και το 2009 άρχισε να αφιερώνει όλο τον χρόνο της σε αυτό και στα κοινωνικά δίκτυα. Σύντομα άνοιξε λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter, το Facebook, το Snapchat ή το Pinterest, Instagram στα οποία θα κέρδιζε χιλιάδες οπαδούς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Όταν εγκατέλειψε τις σπουδές της για να γίνει ηθοποιός, αφιέρωσε το 100% των δυνάμεων της στο ιστολόγιό της. Η μόδα, ο τρόπος ζωής και τα κοινωνικά δίκτυα είναι το πάθος της και αυτό ήταν που την έκαναν μια από τις πιο γνωστές bloggers στην Ισπανία.

Άρχισε να ζει χάρη στο ιστολόγιό της, και περίπου πριν από τέσσερα χρόνια, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την μάρκα Santa Eulalia που έγινε χορηγός της.. Αυτό έκανε τις προσφορές για το blog της να αυξάνονται. Η Dulceida εργάστηκε επίσης ως DJ σε διάφορα πάρτι και εκδηλώσεις και εργάστηκε ως στιλίστας χάρη στη δημιουργικότητά της.

Τον Ιούνιο του 2013 η Dulceida έβγαλε την πρώτη της συλλογή παπουτσιών δίπλα στην Krack, μια μάρκα με καταστήματα στη Μαδρίτη και τη Γαλικία, και μπορούν επίσης να αποκτηθούν και μέσω Διαδικτύου. Η συλλογή ονομάζεται «DULCEIDA X KRACK SHOES COLLECTION». Στο μέλλον θα ήθελε να συνεχίσει τις σπουδές της για να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να γίνει ηθοποιός, και μαζί θα προσπαθήσει να φτιάξει και την δικής της μάρκα ρούχων.

Επί του παρόντος, η Dulceida συνεχίζει με το blog της και συνεχίζει να συνεργάζεται με τα κοινωνικά δίκτυα και να γίνεται όλο και πιο γνωστή στον κόσμο της μόδας. Στο instagram υπάρχουν περισσότεροι από 1,9 εκατομμύρια followers και αυξάνονται καθημερινά. Πριν από μισό σχεδόν χρόνο, δημιούργησε το κανάλι της στο YouTube που ονομάζεται Dulceida.tv και έχει ήδη περισσότερους από 265.000 φίλους που το ακολουθούν.. Στο κανάλι της μπορούμε να βρούμε διάφορα βίντεο με την οικογένεια και τους φίλους της, εμπειρίες στα ταξίδια της, ή ακόμα σεμινάρια ομορφιάς και μόδας.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Aida Domenech Aida Domenech Aida Domenech Aida Domenech Aida Domenech Aida Domenech Aida Domenech Aida Domenech Aida Domenech Aida Domenech Aida Domenech Aida Domenech Aida Domenech Aida Domenech



Spread the love